LinnThereseDagsland -

Vi har fått babysete i hus!

  • 21.09.2016 kl. 13:46

Gjett hva snille farmor og farfar kom innom med for et par timer siden? Nemlig dette splitter nye babysetet! Akkurat det merket og den fargen jeg ønsket meg ♥ Maxi Cosi Pebble Plus i fargen Brown Earth! Er det ikke vakkert? Det har til og med en sammenleggbar solskygge som kan rulles inn i selve bilstolen slik at den slipper å være i veien når vi ikke har bruk for den. 

På håndtaket har jeg hengt denne supersøte uroen fra wish som jeg kjøpte for noen få kroner for en god stund siden. Det beste av alt må være at fargene passe så utrolig fint sammen. Nå slipper babyen å kjede seg på bilturene. Et annet stort pluss med dette bilsetet (i tillegg til at det er et av de aller tryggeste og sikreste bilsetene til biler som ikke har iso fix) er at det kan klikkes rettpå barnevognen vår ved hjelp av en adaptor. På den måten slipper vi å måtte vekke barnet om det har sovnet i bilen under kjøringen, vi kan bare klikke bilsetet på understellet til vognen istedet!

Om dere lurer på hvordan det festes ser dere det på de to bildene over og under her. Med tre enkle trinn med andre ord! Selen skal innom disse tre punktene på setet og hektes fast, noe som tar maks 10 sekunder - og så sitter babysetet som bom fast! Det er absolutt ikke vinglete i det hele tatt. Jeg er helt sikker på at dette er det perfekte babysete for vår lille skatt.

Hvilket babysetet har du kjøpt eller har planer om å kjøpe?

15 Kommentarer

liveterherlig93

21.09.2016 kl. 13:54
så fin den var :)<3

Linn Therese Dagsland

21.09.2016 kl. 17:12
liveterherlig93: Ja, jeg er veldig fornøyd <3 Superdupertakknemlig!

Michael

21.09.2016 kl. 14:02
Godt du har funnet en som du selv liker og passer etter ditt forbruk. Godt ungen har noe å leke med. Jeg anbefaler og har kjøpt Stokke iZi Go X1 by BeSafe Black Melange fordi ville ha en lett sete og kan passe til rett på vogn og isofix var viktig for meg.

Linn Therese Dagsland

21.09.2016 kl. 14:04
Michael: Så bra! Det høres ut som et bra sete for deg. Hadde jeg hatt ny nok bil til å ha isofix hadde nok jeg også gått for et sete med isofix så enkelt! Men det var absolutt ikke vanskelig å feste dette setet med selen heller. I tillegg veier det heller ingenting, akkurat som ditt <3
Godt vi er fornøyde begge to!

Henriette Celin

21.09.2016 kl. 14:09
Så heldig som fikk akkurat den dere ønsket dere <3

Og en søt uro på ^^

Linn Therese Dagsland

21.09.2016 kl. 17:12
Henriette Celin: Ja, det er vi virkelig <3

Nina Maria

21.09.2016 kl. 16:24
Jeg spør, bare for jeg er nysgjerrig. Jeg har hørt ordet iso-fix en del i forbindelse med barneseter. Er det når barnesetet har en base i bilen som den står i? :)

Setet deres var kjempe fint, også med den uroen da! :D

Linn Therese Dagsland

21.09.2016 kl. 17:12
Nina Maria: Ja, det stemmer! Men det er kun de nyeste bilene som har dette installert. Men min bil som er fra 1999 har altså ikke dette, og må derfor festes med bilsele. Det greie med dette babysetet er likevel at jeg bare kan kjøpe iso fix base til det senere dersom jeg får en nyere bil. Med andre ord har jeg muligheten til å feste det med iso fix også, trenger bare den basen og en nyere bil :-)

Ja, ikke sant det var helt nydelig <3

SiljesWorld

21.09.2016 kl. 20:11
Så utrolig fint babysete <3 Så heldige du er, noen kjempe snille besteforeldre har du <3

Ida s

21.09.2016 kl. 23:22
Skal dere ha barn og ikke ha isofix?? Vet du hvor dårlig det setet sitter?!

Og forresten så skal bærehåndtaket stå rett opp, ikke bøyes ned

Linn Therese Dagsland

21.09.2016 kl. 23:29
Ida s: Som jeg har skrevet over her er ikke bilen vår ny nok til å ha isofix. For det andre er dette det sikreste og tryggeste babysetet man kan kjøpe uten isofix. Så vi har nok sjekket dette opp litt mer enn deg ;-) Faktisk så er det mange barneseter og babyseter i dag som er like trygge uten isofix som med. Det er det som er så fint med at verden går fremover! Utstyr som babyseter videreutvikles og testes opp, ned og i mente :-)

Hvis du ser på bildene står bærehåndtaket rett opp på alle disse bildene :-)

Camilla

28.09.2016 kl. 12:18
Stemmer ikke at "isofix" betyr at det har base :) isofix er bare en annen festemetode enn beltefestet(som ditt er) .flere baser kan festes med belte :) Feks maxi cosi cabriofix + easyfix basen :)

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:33
Camilla: Tusen takk for at du rettet meg opp her <3 Men nå har ikke maxi cosi pebble base som kan festes med sele dessverre, så vi får klare oss uten base :-D Litt ekstra styr blir det nok, men det skal være like trygt så vi er absolutt ikke bekymret <3

Camilla

28.09.2016 kl. 12:19
Oi, publiserte litt for fort!

Dette setet tror jeg vi skal gå for på neste baby og, virker supert!

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:32
Camilla: Ja, det anbefaler jeg! Ikke at vi har fått testet med lille oppi enda, men det virker utrolig komfortabelt og trygt! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits