LinnThereseDagsland -

Forslag til ukesmeny!

  • 12.09.2016 kl. 17:19

Det er mandag og ny uke! Kanskje det betyr middagsplanlegging og handletur for hele uken for flere enn bare oss? Det er på mandagene kjøleskapet blir fylt opp av friske råvarer som skal bli til forskjellige middager de neste syv dagene. Kanskje står du litt fast på middagsplanleggingen denne uken?

I så fall vil jeg gjerne hjelpe deg litt i gang, og tipse deg om syv deilige middagretter jeg har lagt ut oppskriften på tidligere. Bare klikk på bildet av retten du ønsker oppskriften på!

Mandag - Minikjøttboller i paprikasalsa

Du har gjerne allerede lagt mandagens middag? Vel, denne kan fint spises på både tirsdager, onsdager og torsdager også! Og den bør absolutt ikke hoppes over, for denne retten her smaker for det første himmelsk, men er også supersunn og stappfull av proteiner. Den må dere bare prøve!

Tirsdag - Bakt søtpotet med grønnsaker

Mmm.. denne er en klassiker! Jeg gikk for en vegetarrett da jeg lagde min, men det beste av alt med denne retten må jo være at man kan variere tilbehøret i det uendelige! Enkelt, godt og ikke så aller verst på fett- og sukkerinnhold heller (med mindre man overdriver med smøret da selvsagt). Absolutt verdt å sette opp på middagsplanen en av dagene.

Onsdag - Hjemmelaget meksikansk tomatsuppe

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn forbinder jeg alltid onsdager med suppe. Derfor vil jeg tipse dere om mammas hjemmelagde oppskrift på meksikansk tomatsuppe denne onsdagen. Den er bare nødt til å prøves, og tilbehøret kan selvsagt varieres i det uendelige! 

Torsdag - Hvitløksfylt kylling på ei seng av grønt

Mitt nyeste innslag i mat og oppskrifter kategorien her på bloggen. Noe så enkelt som grønnsaker, kylling og ris - men så har jeg gjort kyllingen litt mer spennende ved å fylle den med en kryddeblanding og hvitløk. Kjempe godt og absolutt sunt!

Fredag - En annerledes taco

Akkurat fredagen er vel kanskje ikke så vanskelig å fylle ut på ukesmenyen? På fredager er det nemlig en uskreven lov om at alle skal ha taco til middag! Både Christopher og jeg elsker taco, og spiser det gjerne flere enn én ganger i uka også *kremt, kremt* hehe, men det kan også være gøy å variere innholdet i tacoen. Ettersom jeg regner med de fleste av dere kan oppskriften på vanlig taco tenkte jeg at jeg kunne dele en litt annerledes taco-oppskrift med dere!

Lørdag - Italiensk pizza med mozzarella

På samme måte som den tradisjonelle fredagstacoen er det sikkert flere enn oss som har den såkalte lørdagspizzaen også? Haha, her har vi hvertfall - om ikke hver lørdag - så ganske ofte forskjellige typer pizza på lørdagene. Om det er tortillapizza, pitapizza, pizza med søtpotetbunn eller bare en vanlig italiensk pizza som den over - så er det ingen tvil om at det er noe med lørdager og pizzaer som hører sammen.

Søndag - Hjemmelaget kyllingkebab

Søndagen er vel kanskje dagen for fastfood-mat? Vel, ingenting er bedre for både kroppen og lommeboken din enn å faktisk lage fastfooden hjemme. Det smaker enda bedre og er mye, mye sunnere - det krever bare litt mer tid, men akkurat det er i hvertfall denne retten verdt! I tillegg til å nytes i pitabrød som vi gjorde kan den også serveres som kebabtallerken med salat og pommes frites til!


Nå ble det dessverre ingen fiskeretter denne uken, men det er absolutt noe som hører hjemme i en ukesmeny. Derfor skal jeg pønske ut noen gode fiskeretter å dele med dere til neste gang. Enn så lenge kan dere gjerne legge igjen en kommentar med hvilke av disse rettene dere synes ser best ut?

9 Kommentarer

liveterherlig93

12.09.2016 kl. 17:27
mye godt :)

Henriette Celin

12.09.2016 kl. 17:28
Så mye godt! kreativ og flink du :-D

Elisabeth

12.09.2016 kl. 17:30
Mmm! Her var det mye godt :D

Silje Helen Sjøthun

12.09.2016 kl. 19:08
Oi HER var det mye godt :-D Skal virkelig notere meg dette innlegget!

SiljesWorld

12.09.2016 kl. 20:28
Så utrolig mye godt det var :D <3

Thea

13.09.2016 kl. 14:13
Kunne du lagt ut oppskrift til minikjøttboller i paprikasaus og kyllingkebab? Kan tenke meg til store deler av fremgangsmåten selv, men er litt usikker på hvilket krydder du bruker :)

Linn Therese Dagsland

13.09.2016 kl. 14:17
Thea: Det har jeg allerede gjort. Hvis du klikker på bildene av middagene du ønsker oppskrift på så kommer du direkte til innleggene der jeg har delt hele oppskriftene :-D

Sara

13.09.2016 kl. 20:18
Alt for mange kjøttmiddager! tenk miljø!

Caroline

16.09.2016 kl. 08:26
Så mye godt, nå ble eg sulten. :D ♥

Linn Therese Dagsland

16.09.2016 kl. 20:57
Caroline: Hehe, så hyggelig at du syntes det så godt ut! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits