LinnThereseDagsland -

Husk å bruke gravidbelte folkens!

  • 17.10.2016 kl. 20:00

Nå er det en liten stund siden jeg tok disse bildene, så om dere reagerer på at magen min plutselig er blitt mye mindre er det bare det som er grunnen altså. For å være ærlig hadde jeg glemt dette innlegget litt ut, men ettersom det er så viktig er jeg nødt til å dele det selv om det er en stund siden. 

Om du ikke har hørt om gravidbelte tidligere er dette ekstrautstyr som du enkelt fester i setet i bilen din, og så holdes bilbelte i en slik posisjon at det er mye tryggere for babyen i magen om det skulle skje en kollisjon.

Når beltet havner så langt nede vil det nemlig ikke knuse fosteret om en kollisjon plutselig skulle oppstå, noe som i hvert fall gjør meg mye tryggere når jeg er ute og kjører i trafikken. De selger dette beltet mange steder på nett, men jeg vet også at det går an å kjøpe det både i butikk og brukt. Bare søk på «Be safe gravidbelte» på google så kommer det opp mange alternativer!

Har du brukt gravidbelte, eller bruker du det kanskje nå?

7 Kommentarer

Victoria Larsen

17.10.2016 kl. 20:19
Så lurt å huske på! Har aldri vært gravid, så har ikke brukt det. Men, når den tid kommer - så skal jeg bruke det! :)

iselinslund

17.10.2016 kl. 20:33
Helt enig med deg :)

Simona Lovise

17.10.2016 kl. 21:46
Brukte det når jeg var gravid nå, men etterhvert ble det rett og slett ubehagelig, men men. Så lenge hun lille hadde det bra er det det viktigste, haha.

Caroline

17.10.2016 kl. 21:59
Har ikke begynt å bruke det enda, tenkte kanskje det var litt tidelig. Men kanskje lurt å begynne snart nå!

17.10.2016 kl. 22:20
Bare tull

Godismonsteret

18.10.2016 kl. 14:50
Hvis man fester bilbelte riktig (på hoftene, og ikke over magen), er det ingenting som tilsier at gravidbelte er tryggere. Muligens kan det være mer behagelig, men sikkerheten er den samme.

Camilla eriksen

19.10.2016 kl. 11:23
Brukte det aldri :) et bilbelte er laget for å ligge på hoftene, så i hovedsak skal det ikke skli opp! Jeg fikk uansett mage fort så beltet ville ikke klart å komme seg på magen 😂 :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits