LinnThereseDagsland -

Vegetar: bakt søtpotet på 1-2-3

  • 30.08.2016 kl. 14:00

For noen dager tilbake bestemte jeg meg for å ha en aldri så liten vegetarrett til middag. Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn i gjennomsnitt spiser for mye kjøtt, så en kjøttfri dag i ny og ne har alle godt av. Denne vegetarretten er også så god at du ikke savner biffen et eneste sekund.

Du trenger:

En stor søtpotet per person (om den er veldig stor, som min, holder det med en kjempe stor til to personer), mais, rømme og smør. Eller annet tilbehør om du ønsker.

Slik gjør du:

Kutt søtpoteten i to, eventuelt fire om den er stor. Sett stekeovnen på 200 grader, og la den stå i stekeovnen i cirka 70 minutter, mindre om de er små og lengre om de er store.

Legg den deretter på et fat med mais, rømme og smør som tilbehør. Spis med skje og nyt! 

Et lite tips helt på tampen: skjære gjerne et tynt lag av toppen av søtpoteten. Med andre ord, ikke slik jeg har gjort på bildet under, men et supertynt lag over hele poteten (jeg gjorde dette på den andre halvdelen, og det ble mye bedre!).

Håper du smaker!

4 Kommentarer

Henriette Celin

30.08.2016 kl. 13:59
Så deilig!

Linn Therese Dagsland

30.08.2016 kl. 20:25
Henriette Celin: Ja, det smakte knallgodt! <3

Therese Bråthen <3

30.08.2016 kl. 15:22
Det så utrolig nydelig ut! :) Søt potet smaker jo utrolig godt <3

Linn Therese Dagsland

30.08.2016 kl. 20:25
Therese Bråthen: Ja, ikke sant! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits