LinnThereseDagsland -

Tidenes klisje!

  • 25.08.2016 kl. 15:32

Nå har min kjære og jeg akkurat inntatt middagen, og jeg har nesten ikke ord ååå - det var bare så godt! Jeg vet forresten det er veldig klisje å blogge om hva man spiste til middag. På samme måte som det blir å blogge om været, men noen ganger må jeg bare. Og i dag er en slik dag. Haha! Uansett! Fløtegratinerte poteter og stekt kyllingfilet sto på menyen. Med en alle tiders fruktsalat til dessert. Det skulle dere smakt altså!

- vi fikk også brukt dette nye bestikket vi fikk av farmor og farfar for noen dager siden! Tusen takk -

Kjæresten hadde forresten brun saus på sin mat, men jeg er ikke helt der. Matens smaker kommer så mye bedre frem uten sausen, og steker man den riktig blir det heller ikke noe tørt. Du kan eventuelt ha et glass vann til om du synes det, men helt ærlig så er det absolutt ikke nødvendig.

Og siden vi først prater om middag; i går hadde jeg bakt søtpotet med tilbehør - en skikkelig vegetarrett som jeg gleder meg til å dele oppskriften på. For den smakte også helt nydelig!

Nå er det nok middagsprat for en stund tenker jeg. Men helt til slutt vil jeg gjerne vite hva som er dine favorittretter til middag? Og hva du har hatt eller skal ha til middag i dag! Legg igjen en kommentar her så kan vi inspirere hverandre om det er noen som står litt fast.

8 Kommentarer

Julia Sofie

25.08.2016 kl. 17:12
Favoritten min er mammas lammelår med viltsaus til☺️ og i dag skal jeg og mannen ha pizzabakeren. Vi reiser til Kreta på lørdag, så orker ikke noe oppvask frem til da hehe

Linn Therese Dagsland

26.08.2016 kl. 11:31
Julia Sofie: Åh, det hørtes veldig godt ut - er faktisk en stund siden vi har hatt pizzabakeren nå, haha <3 God tur til Kreta!

Henriette Celin

25.08.2016 kl. 18:55
Å, så deilig! jeg er selv veldig glad i det, bare med potetstappe. Men like godt med fløtegratinerte poteter ^^

Linn Therese Dagsland

26.08.2016 kl. 11:31
Henriette Celin: Ja, potetstappe er også veldig godt <3

Therese Bråthen <3

26.08.2016 kl. 21:27
Det så utrolig godt ut! :) Idag har jeg hatt kylling surret i bacon, med grønnsaker ved siden av! Utrolig godt <3

Linn Therese Dagsland

28.08.2016 kl. 00:28
Therese Bråthen: Åh, det er også knall godt <3 Nå ble jeg plutselig veldig sulten, haha :?-D

28.08.2016 kl. 15:36
Det er bare kjempe kjekt at du kommer med noe middagstips 😃👍🏼 Vanskelig å velge en favoritt men det må kanskje bli mormors hjemmelagde kjøttkaker 😍

Linn Therese Dagsland

29.08.2016 kl. 13:22
Anonym: Så gøy å høre! Åh, hjemmelaget er alltid best, og så er det noe med maten til mormorer verden over som gjør at den alltid er noe for seg selv :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits