LinnThereseDagsland -

Jordbærdrøm med karamell og sjokolade!

  • 16.08.2016 kl. 20:30

Åh, dere klarer aldri å gjette hvordan denne fantastiske smakseksplosjonen av deilig, kald is og friske jordbær smakte! Jeg er ikke i nærheten av å klare og beskrive det heller. Men jeg skal i hvertfall gi det et forsøk. Denne tirsdagens kveldskos smakte som regnbuer, rosa skyer og en gigantisk blomstereng på en og samme tid. Helt, helt fantastisk!

Du trenger:

vanilje is, jordbær, kalori- og sukkerfri sjokoladesaus (denne kan kjøpes her og er verdt hver eneste krone!), og kalor- og sukkerfri karamellsaus (denne kan kjøpes her og er minst like god som sjokoladesausen! Helt utrolig at det faktisk er sunt!)

Slik gjør du:

Det er ikke noe hokus pokus, men jeg deler fremgangsmåten med dere likevel, jeg. Start med å legge vaniljeis i bunn av skålen. Topp deretter med jordbær skjært i skiver, før du heller over litt karamellsaus og helt til slutt litt sjokoladesaus! Mmm...

Håper det smaker!

Tror du dette er noe du kunne likt?

// innlegget inneholder adlinks

5 Kommentarer

Pernille

16.08.2016 kl. 20:36
Mmm, dette både så og hørtes veldig godt ut :)

Henriette Celin

16.08.2016 kl. 20:41
Å, så deilig! burde skaffe meg noen sånne siruper (:

RebeccaHasselgard

16.08.2016 kl. 23:13
hjelp, så godt det så ut! : - D

Therese Bråthen <3

16.08.2016 kl. 23:27
Det så utrolig godt ut! :O Nå fikk jeg lyst på is! :D

Karoline Pettersen

17.08.2016 kl. 20:32
Dette så fantastisk ut! Er stoor fan av waldenfarms produktene! :))

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits