LinnThereseDagsland -

Gravidoppdatering: uke 16

  • 04.10.2016 kl. 14:23

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 16, og er med andre ord 15 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: Nå har jeg lagt 105 dager bak meg i dette svangerskapet, og har 177 dager igjen! Vi nærmer oss med andre ord halvferdig svangerskap. Allerede - føler tiden flyr avgårde.

Babyen er så stor som: En avokado (avokadoen på bildene mine er forresten for liten. Avokadoen de har tatt utgangspunkt i skal nemlig være hakket større enn en appelsin)! Babyen min er nå blitt 14 centimeter lang, armer og ben er ferdigutviklet og alle leddene fungerer. Likevel veier han kun 100 gram!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Vet dere hva!? Jeg tror faktisk at jeg har kjent de første bevegelsene til den lille! Rundt to-tiden natt til søndag 2.oktober følte jeg at noe bevegde seg der nede. Denne «bevegelsen» varte i rundt to minutter. Det var ikke bestemte spark, men mer som romstering... Rart å beskrive. Jeg har også hatt samme følelse tre ganger etter denne hendelsen - så jeg tror faktisk det er vår lille skatt som prøver å «gi lyd» fra seg!

Innkjøp: Ukens innkjøp må være disse supersøte lekene vår lille verdensborger fikk av mormoren sin etter at det ble klart at elefant skulle bli tema på barnerommet! Jeg kjøpte også inn en tøybokstav som er første bokstav i navnet til den lille - men det vil vi vente med å dele litt enda.

Utstyr: Likt som forrige uke; vi mangler fremdeles babynest og stokke tripptrapp stol av de store tingene - ellers mangler vi en god del småting, men det er slik vi kan ta etterhvert. Vi er jo tross alt ikke halvveis enda engang!

Hvordan har treningsuken vært: Jo, nå skal dere høre... Jeg hadde store planer om å trene mange gode økter denne uken - men neida, INGEN av treningsklærne mine passer lenger! Alle treningstoppene mine er altfor korte og stramme - jeg har aldri vært fan av store og løse treningstopper og har derfor ingen slike i klesskapet mitt. Men jeg har nå innsett at jeg faktisk må kjøpe meg noen slike. Det er enda lenge igjen av svangerskapet...

Ukens cravings: Sprøstekte båtpoteter - det eeer så godt!

Plager: Nå begynner jeg å bli rimelig utålmodig! Skal ikke kvalmen gi seg etter uke 12? Det er én måned siden og fremdeles har jeg morgener der jeg er så kvalm at jeg kaster opp... Ellers har jeg ingen andre plager - deilig!

Hvordan sover du om natten: Sover veldig bra, våkner ikke engang når kjæresten kommer inn og legger seg!

Kjønn på babyen: ​It´s a boy!

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer!

Humør: I følge meg selv tør jeg å påstå at det er akkurat slik det skal være! ;-)

Neste kontroll: Legebesøk den 14.oktober for å sjekke om jeg har svangerskapsdiabetes!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

11 Kommentarer

liveterherlig93

04.10.2016 kl. 14:29
<3

taoisme

04.10.2016 kl. 15:12
Hvorfor er gravide damer så sexy? Det er jo egentlig ulogisk. De er jo allerede befruktet!

Det må kanskje være for at gubben skal sikle seg gal på dem. Gudene vet. Du ser ihvertfall DRITBRA ut! :)

Serine

04.10.2016 kl. 16:20
Eg sleit med kvalmen sjøl ei stond ette uke 12 så vett koss du har de :( du får bare trøsta deg med at når du komme litt mer inn i 2 trimester så får du masse energi å blir kvitt den kvalmen (forhåpentligvis) men eg va ganske utålmodige sjøl, e kje godt å gå rondt å vær kvalm :S fine babymage du har fått <3

eightnine

04.10.2016 kl. 18:41
GRATULERE SÅÅÅ MASSE for en lykke <3 nydelige blider. gratulere så masse . vakker du er

04.10.2016 kl. 23:55
Hvilken vogn skal dere ha? :)

Linn Therese Dagsland

05.10.2016 kl. 00:10
Anonym: Emmaljunga monidal duo combi :-) i fargen vanilla <3 Den fineste vognen av alle synes jeg. I tillegg er den trygg, lun og stor bagdel for lille gutten vår <3

femhjerter

06.10.2016 kl. 01:11
Elsker å lese innleggene dine. OM du har svangerskapsdiabetes hør gjerne av deg. Jeg har selv diabetes 1, og fikk det bare en mnd før jeg ble gravid med nr 1. etter det har jeg vært gravid fem ganger med diabetes... så da er jeg her om du lurer på noe:)

06.10.2016 kl. 02:03
Hva heter den appen du bruker her? Har funnet en, men har bare partallsuker.. 😬😬

Linn Therese Dagsland

06.10.2016 kl. 02:10
Anonym: Baby pics heter den! Koster noen kroner, men inneholder absolutt alt man måtte ønske <3

Sunniva Emilie

06.10.2016 kl. 17:21
Så fiiiin mage du har a! Og så stor til å være i uke 16 :D Fine, store gravidmager er så fiiint :D Min er blitt ganske stor (nesten i uke 17), men ikke rund og fin som din :) Ha en fin kveld fine du, elsker å følge bloggen din :)

denutroligereisen89

07.10.2016 kl. 22:30
Gratulerer så masse og så flott du ser ut! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits