LinnThereseDagsland -

Gravidoppdatering: uke 11

  • 30.08.2016 kl. 16:06

Termindato: 30.mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 11, og er med andre ord 10 uker + 0 dager på vei!

Babyen er så stor som: Nå er babyen på størrelse med en lime. Så utrolig gøy å se hvor mye den lille vokser fra uke til uke. 

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Nei, jeg kjenner ingen bevegelse enda, men på siste ultralyd hos legen i går fikk samboer sett en livlig liten baby som slo rundt seg med armene. Noe så fint! Den vinket til oss. Så det er absolutt masse bevegelse der inne selv om jeg ikke kan kjenne det enda.

Ukens innkjøp: Det må være den superskjønne heldressen jeg fikk i posten i helgen. Den er i størrelse 3 måneder, så det blir en stund til den kan brukes, men den havner absolutt på favorittlisten med klær til den lille. 

Utstyr: Av utstyr har vi seng, garderobeskap, stellebord og bæresele pluss litt mindre ting. Men mangler blant annet vugge, vogn, vognpose, babynest og bilsete. De to førstnevnte skal jeg få av familie - så det er allerede i orden. Oppi vognen skal jeg faktisk bruke samme vognpose som jeg hadde da jeg var liten! Synes det er så fint. Den skal bare bli sendt til rens først.

Hvordan har treningsuken vært: Nå er det bare ei uke igjen til jeg kan begynne med styrketrening igjen, men utenom det har jeg stort sett klart å gå den 30 minutters gåturen hver dag - som har vært målet mitt siden jeg fikk positiv test.

Ukens cravings: Den siste uken har jeg hatt dilla på lilla druer og sjokolademelk! Det har gått noen liter melk og noen kurver med druer med andre ord. 

Plager: Endelig merker jeg at kvalmen begynner å avta. Jeg er fremdeles veldig dårlig om morgenene, og spyr stort sett hver morgen like etter at jeg har våknet. Men så gir det seg stort sett etter en liten time! Jeg sliter også med veldig oppblåst og vond mage om kveldene, men utenom det er formen tipp topp! Deilig å kjenne at jeg får mer og mer energi for hver dag som går.

Kjønn på babyen: Jeg føler fremdeles på meg at det er ei lita jente inni der, mens samboer føler det er en gutt. Tiden får vise! Mye mulig vi får vite det på ultralyden den 23.september.

Hvordan sover du om natten: Jeg sover stort sett veldig bra. Til tross for at jeg pleier å slukne mellom klokken ni og ti, og ofte våkner av forferdelige mareritt på morgenkvisten.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer. Det som skjer, det skjer!

Humør: Veldig opp og ned. Jeg er akkurat som en emosjonell berg og dalbane. Stakkars Christopher som klarer å bo med dette her.

Vektøkning: 5 kilo.

Neste kontroll: Neste kontroll er første svangerskapskontroll hos legen den 8.september! 

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

12 Kommentarer

Veronica Rona Thomassen

30.08.2016 kl. 16:56
Humørsvingninger er gøy vettu! Tihi, husker godt mitt første svangerskap, prøv å mixe inn en god dose tenåringshormoner i tillegg! Rart det gikk bra. Kastet en smørkniv etter barnfaren...bomma asså! Skammet meg litt da :) Håper limen koser seg og om litt er den vel blitt på størrelse med sitron, forhåpentligvis ikke så sur som en.

Linn Therese Dagsland

30.08.2016 kl. 20:26
Veronica Rona Thomassen: Haha, jadda, knall gøy! :?-D Haha, huff, godt du bomma med den smørkniven da :-P

Henriette Celin

30.08.2016 kl. 17:55
Så koselig å lese, og et flott kjøp ^^

Linn Therese Dagsland

30.08.2016 kl. 20:27
Henriette Celin: Så gøy at du synes det <3

Cathrine

30.08.2016 kl. 20:17
Så utrolig "morsomt" å høre om andre enn meg som våkner med mareritt.. Jeg hadde mareritt nesten hver natt når jeg var en 10-15 uker på vei.. Nå er jeg 25+3 så den perioden er heldigvis over. Kvalmen henger i enda - dessverre. Lykke til videre :D

Linn Therese Dagsland

30.08.2016 kl. 20:28
Cathrine: Haha, godt å høre at det ikke bare er meg!! :-P Huff! Gratulerer så masse med graviditeten til deg da, og masse lykke til videre <3 Krysser alt jeg har for at kvalmen skal slippe hos deg veldig snart!

Therese Bråthen <3

30.08.2016 kl. 22:19
Så utrolig nydelig den kosedressen var da! :D <3

Linn Therese Dagsland

31.08.2016 kl. 00:11
Therese Bråthen: Ja, ikke sant <3 Syntes den var supersøt!

Marlene Nilsen

30.08.2016 kl. 23:36
:D

31.08.2016 kl. 23:02
For en søt dress! Hvor er den fra? Anbefaler å vente til 12 fullgåtte uker før du begynner å trene.

Linn Therese Dagsland

31.08.2016 kl. 23:12
Anonym: Slik jeg forsto det kunne jeg begynne å trene igjen når jeg var kommet inn i uke 12, men skal til legen 11+2, så får høre med han da :-) Dressen er fra wish! Supersøt <3

siri

17.09.2016 kl. 22:39
Neimen e du gravid!!! Må nesten begynne å følge med ka du skrive her inne ijen. Måtte lese gjennom hele juli månen her inne å september for å få med meg ka så he skjedd i det siste. Gratulera så mye!! Spennende:D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits