LinnThereseDagsland -

Lillesøsters tanker om babyen!

  • 24.08.2016 kl. 19:12

- et gjesteinnlegg av lillesøster -

HEI ALLE SAMMEN ♥

Det er bare helt sinnsykt å tenke på faktisk. Tenk at jeg skal bli tante til en liten baby. Det er bare helt uvirkelig, og jeg skjønner det faktisk ikke enda. Det er så stort, fordi vi ikke har et eneste lite barn i denne familien. Og jeg som bare ELSKER barn! Linn Therese er gravid, og det betyr at jeg skal bli tante, men jeg føler selv jeg er mer enn en vanlig tante. Jeg står så nær Linn Therese så ingen andre enn jeg og hun kan forstå. Det føles nesten som jeg er en ekstra mamma til denne lille herligheten, hehe.

Det komme bare til å bli så utrolig fantastisk, og starten på noen så utrolig fint. Jeg har gidd klar beskjed om at barnet skal kalle meg tante Marthe, for da er jeg ikke bare en tante, men jeg skal rett og slett bli den gode og snill tante Marthe som h*n alltid vil komme til. Jeg skal behandle h*n som om det var mitt eget barn.

Håper disse månedene går fort så jeg kan få møte deg lille venn. Jeg har så utrolig mange ting jeg vil gjøre med deg, og fortelle til deg. Du er tante sin yndlings baby. Elsker deg så høyt allerde, snakkes snart lille venn. Jeg og deg skal bli bestevenner allerede på sykehuset. Jeg skal passe på deg når mamma og pappa trenger litt alene tid, og jeg skal trille turer med deg. Du og jeg skal få det så utrolig fint sammen.

Håper du vil bli like god venn med meg som jeg vil med deg. Så kan vi gå tur og mate gakakene, og leke på lekeplasser når du blir litt større. Lille venn, du er tante Marte sin beste venn, og jeg gleder meg så utrolig masse. Vi snakke snart lille venn.

Klem fra tante Marthe ♥

6 Kommentarer

lisarorvik

24.08.2016 kl. 19:21
Så koselig innlegg :)

Linn Therese Dagsland

26.08.2016 kl. 11:29
lisarorvik: Så hyggelig å høre <3

Henriette Celin

24.08.2016 kl. 20:41
For et koselig innlegg! hun blir nok en god tante. Blir kjekt å se den lille når h*n kommer ^^

Linn Therese Dagsland

26.08.2016 kl. 11:30
Henriette Celin: Ja, det er jeg også sikker på at hun blir! <3 Ja, ikke sant - gleder meg nesten ihjel i denne ventetiden jeg <3

Marthe Dagsland

25.08.2016 kl. 10:23
<3 <3

Linn Therese Dagsland

26.08.2016 kl. 11:30
Marthe Dagsland: Verdens beste tante <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits