LinnThereseDagsland -

Personlige årsaker

  • 14.08.2016 kl. 22:53

Hei dere ♥ La meg bare få innrømme det, bloggingen har ikke vært helt på topp den siste måneden. Jeg merker det veldig godt selv, men har vel håpet at det ikke har vært like synlig for dere. Har likevel innsett at det er veldig tydelig nå. Spesielt når jeg ikke kommer med et eneste innlegg en hel dag, mens jeg kun har ett innlegg dagen etter. Ikke er innleggene særlig spennende heller.

Jeg synes i hvertfall ikke det selv. Derfor tenkte jeg at det var på tide dere fikk en forklaring. Grunnen til den dårlige bloggingen er nemlig ikke manglende blogglyst, det er kun av personlige årsaker at det har blitt sånn i det siste. Akkurat hva disse personlige årsakene er skal dere få vite nå til uken! Gleder meg så masse til det er overstått og jeg kan blogge som normalt igjen.

Frem til da håper jeg dere har tålmodighet og tilgir meg for dårlig skriving - denne perioden er snart over! Og tro meg, jeg gleder meg mer enn dere til dette er overstått og jeg kan gå tilbake som før suss og nuss i fra meg.

6 Kommentarer

Ida

14.08.2016 kl. 23:13
Gleder meg til å lese innleggene dine daglig igjen, er liksom det siste jeg gjør før jeg legger meg, hehe :D Håper alt er bra! :)

Linn Therese Dagsland

14.08.2016 kl. 23:23
Ida: For en utrolig fin kommentar å få <3 Tusen takk for det skjønne du, og jeg gleder meg til å gi deg noe kjekt, inspirerende og interessant å lese på sengekanten igjen! :-) Måtte du få en god natt!

Nina Maria

14.08.2016 kl. 23:23
Regner ikke med at du svarer, siden du sier vi skal få vite det til uken. Men er du gravid og kvalmen? Det er nemlig en unnskyldning jeg har hørt flere bloggere si :P

Henriette Celin

14.08.2016 kl. 23:33
Uff, håper alt ordner seg. Gleder meg til du er back on track igjen. Bare ta den tiden du trenger <3

15.08.2016 kl. 12:31
Har en misstanke om hva de personlige årsakene er, og må bare få si det, at det er helt greit! Du er så flink å holde oss oppdatert, så en dårlig periode med blogging er helt lov :) gleder meg til bloggingen blir som før! <3

Therese Bråthen <3

15.08.2016 kl. 13:32
Håper alt går bra med deg <3 Å gleder meg til du er tilbake på bloggen igjen <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits