LinnThereseDagsland -

Lever jeg av bloggen?

  • 06.08.2016 kl. 19:28

Noen av dere har inni mellom kommet med spørsmål som hva jeg jobber med, om jeg lever av bloggen og hvordan jeg kan bo for meg selv når jeg ikke har jobb. Og nå tenkte jeg endelig at jeg kunne svare dere på dette! Det er nemlig litt inviklet og kanksje ikke slik dere ser for dere. For ja, samboer jobber på Egon, men det har frem til nå vært veldig varriert hvor mye han jobbe fra måned til måned. Derfor spiller også lønnen min en stor rolle.

For det første; nei, jeg lever ikke kun av bloggen. Jeg tjener noen ekstra tusenlapper på den i måneden, men ikke nok til at jeg kunne levd av det alene. Ikke enda i hvertfall. Men det er definitivt en veldig kjekk ekstrainntekt, spesielt fordi jeg kun ser på dette som en hobby - og at jeg koser meg med å ta bilder og skrive til dere hver dag, og defintivt ville gjort det gratis også. Det var jo tross alt det jeg gjorde de første årene.

Også har jeg Forever Living som også er en veldig kjekk ekstrainntekt. Denne er litt mer varriert enn blogginntekten min ettersom den påvirkes veldig av hvor mye jeg jobber med Forever hver måned. Noe som er veldig rettferdig! Noen ganger kan jeg tjene veldig mye, mens andre måneder står det ikke ei eneste krone på lønnslippen. Men det er også greit, for jeg vet at om jeg vil tjene mer på det må jeg bare jobbe mer med det.

Helt til slutt får jeg også litt hjelp fra nav. Dere som har lest bloggen min en god stund vet at jeg har sosial angst. Har ikke blogget så masse om dette i det siste, men jeg jobber likevel med meg selv hver eneste dag. Dette førte til at jeg ble sykemeldt i mai i fjor, og var 80-100 % sykemeldt helt til mai i år. Da gikk jeg over til noe som kalles arbeidsavklaringpenger.

- før jeg ble sykemeldt jobbet jeg i posten i et halvt år -

Dette betyr at jeg er på bedringens vei, og veldig klar for å komme meg ut i arbeidslivet igjen. Den 17.august skal jeg på mitt første møte. Der skal jeg snakke med veilederen min om hvor jeg ønsker å prøve meg og hva jeg kanskje kunne tenkt meg å jobbe med. Den neste tiden skal jeg nemlig prøve ut mange forskjellige yrker (slik jeg gjorde med hjemmetjenesten i vår, om noen av dere husker det?). På den måten får jeg prøvd meg litt i arbeidslivet igjen, samtidig som jeg finner ut hva jeg vil jobbe med resten av livet mitt.

Jeg gleder meg veldig til dette ettersom jeg føler at jeg gjør mer for pengene jeg får av nav. For det er nav som skal betale lønnen min selv om jeg hopper fra en bedrift til en annen. Det å være for syk til å jobbe har jeg vært en liten stund nå, og det er helt greit, men jeg har møtt mange skeptiske mennesker i denne perioden. Mennesker som mener jeg er lat. Ikke syk. Derfor føles det veldig godt å endelig være klar for å komme tilbake til arbeidslivet igjen! Nå tror jeg ikke at skeptikerne kommer til å se på meg på samme måte lenger. Håper i hvertfall ikke at de gjør det. For jeg gjør og prøver så godt jeg kan!

Det har jeg alltid gjort.

3 Kommentarer

camilla

06.08.2016 kl. 19:31
Du er sterk! Stå på!<3

Irene

06.08.2016 kl. 20:14
Veldig bra det og finne ut hva du vil jobbe med :)

Da høres det ut som en god ting også prøve ut litt forskjellig :)

Ina Johansen

06.08.2016 kl. 20:34
Bra at du gjør ditt beste uansett da! :D Elsker forever living foresten, de har verdens beste fuktighetskrem <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits