LinnThereseDagsland -

Yummy & healthy smoothie bowl

  • 03.08.2016 kl. 17:23

Heisann dere ♥ I dag er jeg redd for at det ikke blir mer enn denne ene oppdateringen. Jeg er nemlig veldig dårlig, og komlemiddagen vi fikk av mormor og morfar kom dessverre i retur. Håper likevel at formen kommer seg i løpet av dagen, så er det mulighet for en litt kjekkere update senere i dag. I mellomtiden vil jeg gjerne dele denne smoothiebowlen med dere!

Jeg lagde den til kveldsmat i går, og det smakte bare helt nydelig! Jeg startet med å lage smoothien av frosne, blåbær, bringebær og jordbær, en shot pomesteen power (som kan kjøpes her) og en spiseskje tagatesse. Etter å ha kjørt det i blenderen helte jeg det over i ei skål og toppet med mandler, kokosflak og litt hjemmelaget musli! Mmm, et sunt og godt måltid 

Prøv deg frem med megden bær. Selv hadde jeg mest jordbær og en liten del blåbær og bringebær. Men husk at du gjerne må ha en del bær i for at det skal bli en skikkelig tykk og god smoothie, og ikke ligne en tynn juice. Lykke til og håper det smaker!

Tror du at du kunne likt dette?

5 Kommentarer

Henriette Celin

03.08.2016 kl. 17:28
Så deilig den så ut ^^

Camilla

03.08.2016 kl. 17:40
Dette så deilig ut! Og så bra DU ser ut!<3

Ha en fin kveld videre:)

Oda

03.08.2016 kl. 21:22
God bedring!

Ine Therese <3

03.08.2016 kl. 21:58
den så faktis veldg god ut !! :):)

sceneteppe

05.08.2016 kl. 22:59
Digg!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits