LinnThereseDagsland -

7 ting som irriterer meg!

  • 01.08.2016 kl. 19:00

♥ Folk som aldri blir fornøyde med været. Er det ikke for varmt så er det for kaldt. Regnet er trist, solen brenner, vinden stikker, snøen blir til plagsom sludd.. For noen er bare ingen vær bra nok.

♥ Når en helt genial ide til et blogginnlegg popper opp i hodet mitt like før jeg sovner om kvelden og jeg glemmer å notere den ned. Aldri i livet om jeg husker den når jeg våkner morgenen etter.

♥ Når du får parkeringsbot for å ha parkert et sted som du egentlig vet at er forbudt. Men bare på enkelte tidspunkt på dagen, og du har store planer om å flytte bilen før den tid. Likevel havner det av en eller annen grunn alltid i glemmeboken! Selv fikk jeg ei bot på 500 kroner etter å ha parkert utenfor døren min her en dagen. JA, jeg har gratis parkering 50 meter lenger nede, men jeg skulle bare stå der mens jeg bar opp varene, og plutselig glemte jeg å flytte den før natten kom. Er det mulig!?

♥ Folk som står i meeeterlang kø på flyplass-gaten allerede en halvtime før den i det hele tatt åpner. Ja, jeg lar meg virkelig fascinere over hvor mange mennesker som er livredde for å være sistemann på flyet! Du er garantert en plass når du har en billett, og flyet går ikke før alle er ombord likevel, så hvorfor stresse sånn? Jo tidligere du setter deg i setet jo lengre må du sitte trangt og vente på å få komme ut igjen. Det gir ikke mening?

♥ "You can skip this ad in 10 seconds"... Ååå, jeg vrenger meg i smerte når jeg må sitte og beglo den 10 sekunders-knappen før youtubevideoen spilles av.

♥ Tvprogrammer som South Park. Noen tv-program går meg på nervene selv i små doser, og dette er et av dem. Disse ekle figurenes stemmer er den verste bakgrunnsstøyen jeg kan sitte og høre på så når Christopher bruker dette som ettermiddagsunderholdning må jeg snike meg inn på soverommet og blogge derfra. Ellers blir det faktisk dårlig stemning. Dette gjelder også for Simpsons. Haha, unnskyld, men jeg klarer det ikke!

♥ Hvis jeg snakker samtidig som jeg skriver, eller leser samtidig som jeg prøver å si noe - for jeg ender alltid opp med å skrive det jeg sier, og ikke det jeg egentlig skal. Eller i sistnevnte eksempel, da sier jeg alltid det jeg leser istedenfor det jeg egentlig skal si. Haha, av og til kan det også bli en blanding av det jeg leser og det jeg egentlig skal si. Fryktelig irriterende at jeg er så dårlig til å multitaske når det kommer til dette - håper jeg ikke er den eneste?

Hva irriterer deg? Har vi noen felles punkter?

7 Kommentarer

Sarajaneeth.blogg.no

01.08.2016 kl. 19:09
Haha gode ting !☆

siri

01.08.2016 kl. 19:34
he he:=) kjente meg igjen på de fleste punktene, men eg elske Simpsons:D hihih:D å det med været, eg klage heile veien på det egentlig. Særlig når det alltid regner her på jæren, man blir litt møkk lei når det bare regner nesten hele året liksom:P

EHL

01.08.2016 kl. 21:04
Hvor blir det av formsjekkene?🙈 Håper det kommer en i morgen, til tross for at du ikke stiller i år 🙌

Linn Therese Dagsland

01.08.2016 kl. 22:33
EHL: Blir dessverre en liten pause på dem også, men jeg lover de kommer når jeg starter oppkjøringen mot konkurranse igjen :-)

Henriette Celin

01.08.2016 kl. 21:21
Kjedelig med sånne add´er som popper opp. Det er irriterende det! og busser som går før de skal...

Therese Bråthen <3

03.08.2016 kl. 11:32
Kjempe herlig innlegg! :) Mye som irriterer meg også, spesielt dette med blogginnleggene og bakgrunnsstøy! :)
Åhh jaaa, vi har mange av disse til felles, i alle fall punkt 5, 6 og 7. Noen TV-serier altså.. Jeg skjønner ikke hvorfor noen vil se på de.. Morsomt innlegg :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits