LinnThereseDagsland -

Giveaway: NOCCO BCAA

  • 30.07.2016 kl. 16:18

I dag har jeg lyst til å starte lørdagen med å dele ut en knallkjekk premie. Jeg vil nemlig gi en heldig av dere, disse seks boksene med NOCCO BCAA! Du får da 2 i smaken pære, 2 i jordbær og rabarbra og 2 i fersken. Selv har jeg store problemer med å velge hvilken av disse jeg liker aller best ettersom alle er så utrolig gode på hver sin måte - men om jeg absolutt måtte velge tror jeg at jeg hadde gått for...hm, fersken kanskje. 

Uansett, for å vinne trenger du bare like facebooksiden min her:

Og deretter dele dette innlegget på facebook. Noe du kan gjøre ved å klikk her, og deretter på "del".

Jeg kommer til å trekke en vinner den 1.august, altså om to dager, så her gjelder det å dele kjapt. Vinneren blir forresten valgt ut i fra listen med de som har delt innlegget. Med andre ord nytter det ikke å jukse ;-) Ellers krysser jeg fingrene for at akkurat du er den heldige. 

LYKKE TIL!


Har du ingen vinnerlykke kan du kjøpe NOCCO BCAA her dersom du ønsker det.

// innlegget inneholder adlinks

2 Kommentarer

Henriette Celin

30.07.2016 kl. 16:51
Har likt den ;-)

Hadde vært gøy å vinne de :-D

Nina c

30.07.2016 kl. 18:11
Med :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits