LinnThereseDagsland -

Mormor og morfars reaksjon på graviditeten!

  • 07.09.2016 kl. 15:50

Filmen fra mormor og morfars reaksjon har jeg også fått lov til å dele med dere! Og reaksjonene deres er så fine. Jeg skulle likevel ønske at jeg hadde fortsatt filmingen enda lenger, for like etter at filmen er skrudd av hopper morfar opp fra sofaen og gir Christopher og meg tidenes bamseklem. Mens mormor begynner å krype inn i boden og lete i skuffer og skap, før hun kommer frem med en stor pose full av mange små babyplagg som hun allerede har strikket ferdig.

Ingen tvil om at de to gleder seg til å få hilse på sitt første oldebarn i hvertfall! Mormor har forresten også strikket på babytepper og alt mulig nå etter at de fikk nyheten også, hihi. Vi trenger jo nesten ikke kjøpe inn noe klær til den lille.

Fortell meg gjerne om reaksjonen til dine besteforeldre da du fortalte at du var gravid!

4 Kommentarer

Jofrid

07.09.2016 kl. 16:20
Har bare min morfar igjen så kun en oldefar her. Men han begynte å grina når mamma hadde gått innom bittelille julaften å sagt at eg hadde født og barnet skulle bli oppkalt etter min mormor :) hun het Cesilie, men følte Celine ble litt bedre men det er tanken bak navnet her :)

Linn Therese Dagsland

11.09.2016 kl. 13:04
Jofrid: Så koselig! <3

Henriette Celin

07.09.2016 kl. 16:28
Å, så skjønt! hehe. Koselig å høre om det som skjedde etter filmingen også ^^

Linn Therese Dagsland

11.09.2016 kl. 13:04
Henriette Celin: Ja, det var virkelig en helt fantastisk reaksjon fra begge to <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits