LinnThereseDagsland -

Friske muffins med tranebær

  • 27.07.2016 kl. 20:00

Jeg skulle gjerne sagt at disse muffinsene står like fint på kakestativet på stuebordet og flotter seg, men det er dessverre ikke sannheten. Like etter at bildene var knipset ble nemlig alle 12 muffinsene slukt på høykant av meg og min kjære. De smakte bare så fantastisk godt! Til tross for at de er supersunne.

For å lage disse trenger du:

5 egg, 2 ss sukrin (kan kjøpes her), 2 ss sukrin gold (kan kjøpes her), 1 boks kesam lime, 50 gram smør, 30 gram vaniljeprotein (kan kjøpes her), 1 ss fiberfin (kan kjøpes her), 5 ss mandelmel, 2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland deretter inn kesamen, og alle de tørre ingrediensene. Smelt smøret, og rør det inn til slutt. Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Denne oppskriften ga meg tolv passe store muffins.Ellers er det i hvertfall ingen tvil om hvilke muffins du bør lage neste gang du venter besøk. Eller om du bare vil kose deg litt ekstra -som du forresten kan gjøre, med god samvittighet, til hverdags også når de er så sunne som dette! Jeg drysset litt sukrinmelis over muffinsene med en sil, og de ble ekstra søte og gode.

Håper det smaker!

// innlegget inneholder adlinks

1 Kommentar

Henriette Celin

27.07.2016 kl. 20:01
De så kjempesøte og gode ut ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits