LinnThereseDagsland -

Svar på spørsmål om graviditeten!

  • 20.08.2016 kl. 14:13

Tusen, tusen takk for alle gratulasjonene dere har kommet med i løpet av natten ♥ Dere er bare så gode, og det føles godt at dere er like spente på tiden fremover som vi er. Ellers tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene som har tikket inn det siste døgnet.

Hvor langt er du på vei? I dag har vi vært gravide i 8 uker og 4 dager, med andre ord er vi i den niende svangerskapsuken. 

Hvorfor få barn nå? Vi har lenge ønsket å starte vår egen familie, jeg og min kjære, og føler oss klare for det nå - rett og slett. Vi har et veldig trygt og stabilt forhold, en egen plass å bo, sikker inntekt og gode resurser for å gi barnet den beste oppveksten som er mulig! Vi har også familie rundt oss som støtter oss og er minst like glade og klar som vi er. Med andre ord er dette barnet sårt ønsket, og endelig på vei!

Var dette de personlige årsakene du snakket om tidligere i uken? Som har svekket kvaliteten på innleggene den siste tiden? Ja, det stemmer! Ettersom jeg har vært (og fremdeles er, blah) veldig kvalm har det vært vanskelig for meg å finne tid og energi til å skrive gode innlegg og knipse gode bilder. I tillegg er jeg enormt trøtt og mangler overskudd for tiden!

Jeg sliter vanligvis med kvalme og oppkast helt til rundt klokken 14-15, og når det endelig begynner å gi seg litt må jeg prøve å få i meg noe mat etterfulgt av å rydde og vaske litt klær her hjemme. Når jeg har gjort dette er jeg stort sett så sliten at jeg må sove en liten stund midt på dagen, og når jeg våkner opp igjen er det kveld og jeg har valget mellom å skrive et dårlig innlegg som jeg enda ikke har bilder til eller slappe av sammen med kjæresten... Dere skjønner sikkert hvorfor det har vært dårlig kvalitet her inne den siste tiden da? Håper dette gir seg ganske snart, slik at jeg kan blogge og trene akkurat som jeg selv ønsker om ikke lenge!

Tror likevel at det blir litt lettere å blogge bedre for dere fremover ettersom jeg har en god del forhåndsskrevne innlegg som omhandler baby og graviditet! Krysser fingrene for at kvalmen snart gir seg, og gode, gamle Linn Therese plutselig våkner opp frisk og rask med masse energi en av dagene.

Hvordan reagerte foreldrene dine på at de skulle bli besteforeldre? Mamma og pappa ble kjempe glade da de fikk den gode nyheten. Det rare er faktisk at mamma helt ute av det blå spurte meg bare et par dager etter at vi testet og hadde fått positiv, om jeg var gravid! Hvor tilfeldig er ikke det? Hun sa at hun bare følte på seg at det var noe, og jammen hadde hun rett. Det fikk hun riktignok ikke vite før enda noen uker senere. Men vi filmet faktisk reaksjonen til de kommende besteforeldrene og olderforeldrene - så det gleder jeg meg til å vise dere! Er ikke alle som vil at vi skal dele reaksjonen deres her på bloggen, men noen av dem har gitt tillatelse til det - alle i familien ble i hvertfall kjempe glad!

Hvilken utdanning har du? Jeg har fullført grunnskolen og tre år på videregående hvor jeg gikk ut med spesiell studiekompetanse. Fortsatte likevel ikke på noe videreutdanning etter dette på grunn av angsten, og tviler egentlig på at jeg kommer til å gå noe mer skole i mitt liv - men hei, man vet aldri. Om det er hva jeg kommer til å jobbe med etter permisjonen du tenker på så har jeg signert en fire års kontrakt hvor jeg får fast inntekt og prøver meg ut i flere forskjellige yrker for å finne ut av hva jeg egentlig vil jobbe med.

Var det planlagt? Ja, det var det. Etter at vi mistet i fjor sommer har vi vært prøvere. Så selv om det tok litt lenger tid enn vi hadde håpet, og jeg derfor valgte å satse på å delta i fitnesskonkurranse i mellomtiden, var det hele tiden ønsket om å få et barn som sto sterkest hos oss. Derfor var det et enkelt valg å legge fitnessen på hylla da testen ble positiv.

Virke rart at du giddedet nå? Da går du sikkert opp i masse kilo ,hva var vitsen med å slanke seg då hvis du ende med å legge på deg igjen pga barn. For det første har vi prøvd å få barn i rundt ett år, med andre ord lenge før jeg bestemte meg for å legge om livsstilen og prøve meg på fitness. For det andre kommer jeg aldri til å forstå de som ikke ønsker seg barn fordi de er redde for å legge på seg? Jeg kommer til å bære de ekstra graviditetskiloene med stolthet. Jeg kommer også til å trene både i svangerskapet og etter fødselen, så akkurat det med noen ekstra kilo er ingen problem i mitt hode! Er jo bare moro å ha et bedre utgangspunkt før graviditeten enn jeg hadde om jeg hadde blitt gravid når jeg var på «mitt største».

Og når det kommer til fitnessen kan jeg fortsette med den drømmen etter at jeg har fått barn. SÅ viktig er det tross alt ikke.

Da tror jeg at jeg har fått svart på alle spørsmålene, men er det noe mer dere lurer på er det bare til å spør!

24 Kommentarer

Susanne Mjell

20.08.2016 kl. 14:34
Gratulerer så mye :D Så spennende å skulle bli foreldre for første gang!

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 14:41
Susanne Mjell: Tusen takk!! <3

lisa

20.08.2016 kl. 14:44
Gratulerer så mye! Er prøver selv i første PP og ingen mens enda, men heller ingen resultat av graviditet så venter spent på om mensen bare er veldig forsinket eller lav hcg nivå :) blir 20 i år og har jobb, eier leilighet med min kjæreste.

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 14:45
lisa: Åh, så spennende! Krysser fingrene for en liten spire <3 <3 Masse lykke til!

sarajaneeth

20.08.2016 kl. 14:56
Flotte svar!😀

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 15:05
sarajaneeth: Takk for det! :-D

lisa

20.08.2016 kl. 15:01
tusen takk! gir en lyd når den tid kommer :D (sender da priv melding)

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 15:06
lisa: Så gøy! Gleder meg <3

Karoe

20.08.2016 kl. 15:14
Igjen, gratulerer så mye :) Og lykke til selvfølgelig!

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 15:15
Karoe: Tusen hjertelig takk for det! <3

Ida

20.08.2016 kl. 15:24
Gratulerer så masse!😀

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 15:43
Ida: Tusen takk! <3

sixblingohboy

20.08.2016 kl. 16:30
Dette skal bli utrolig koselig å følge med på <3

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 16:31
sixblingohboy: Så gøy at du synes det! :-D

Mariell Eriksen

20.08.2016 kl. 17:15
Åå, gratulerer så mye :D er selv gravid, men i uke 37 imorgen!

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 17:22
Mariell Eriksen: Tusen takk! Å så spennende, gratulerer til deg også, og håper resten av svangerskapet går knirkefritt <3

Hanne Presthaug

20.08.2016 kl. 17:47
Gratulerer så mye! Så kjekt!

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 17:48
Hanne Presthaug: Tusen hjertelig takk <3

Emily

20.08.2016 kl. 22:26
Du har masse kjekt i vente jentå mi <3 Glede meg på dine vegne! LoveYou

Linn Therese Dagsland

20.08.2016 kl. 22:27
Emily: Åå, så snille du e da <3 Tusen takk for det, og eg glede meg masse på dine vegne også - tenk at me får oppleva detta sammen! Loveyoutoo <3

Kari

21.08.2016 kl. 08:30
Er det ikke litt skummelt å dele en slik nyhet da det enda er fare for å miste barnet? Er jo først etter uke 12 at det er mer "sikkert" :-)

Uansett, uten om det, gratulerer så mye! Veldig koselig! Syns virkelig graviditet er noe av det beste som kan skje.

Linn Therese Dagsland

21.08.2016 kl. 10:58
Kari: Nei, vi har vært hos Jordmor og hun sa at alle organer så fine ut, og at det derfor var minimale sjanser for å miste. Altså like stor sjanse som det er etter uke 12 også. Når det er sagt krysser jeg fingrene og satser på at lille mageboeren min befinner seg i magehulen frem til termin :-)

Tusen takk skal du ha <3

mammatil2

21.08.2016 kl. 15:27
Synes det var så morsomt at moren din spurte om du var gravid rett etter positiv test. Jeg har nemlig opplevd det samme selv da jeg nettopp hadde testet positivt med lillebror. Venninnen min sendte meg en mld. dagen etter positiv test og spurte om jeg var gravid. Hadde ikke snakket med henne på lenge så hun kunne ikke ha mistenkt noe. Hun hadde bare en følelse :)

Linn Therese Dagsland

21.08.2016 kl. 15:54
mammatil2: Ja, ikke sant det er rart! Det sier bare litt om hvor sterkt bånd vi (og dere) har til hverandre - når man faktisk klarer å føle slike ting på kroppen <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits