LinnThereseDagsland -

Filmtips: The perfect guy!

  • 25.07.2016 kl. 15:43

God ettermiddag! I dag starter jeg uken med et lite filmtips her på bloggen. Er dere klare for litt mer av dette fremover? Kanskje ikke hver eneste uke, men ihvertfall en gang i blant? Christopher og jeg så denne for mange uker siden, men først i dag når jeg satt og letet etter en ny film kom jeg på at jeg kunne tipse dere om den. Jeg digger når jeg finner spennende thrillere som ikke nødvendigvis er overnaturlige, men basert på historier som faktisk skjer der ute i verden. Dette er en sånn film!

Hovedpersonen Leah nærmer seg 40 år og har lykkelig datet kjæresten Dave i to år. De bor sammen og stortrives i hverandres selskap, men ettersom Dave ikke deler Leahs ønske om å starte en familie,  velger hun å gjøre slutt på forholdet. To måneder senere treffer hun storsjarmøren Carter. Den kjekke, smarte, ydmyke mannen som får henne til å sveve på skyene. Han må jo være den perfekte familiefar? På kort tid sjarmerer han ikke bare henne, men også venninner og familiemedlemmer. Alt virker endelig å være perfekt. Helt til hun brått en kveld blir presentert for hans bipolare lidelse.

Uprovosert banker Carter opp en uskyldig mann på bensinstasjonen, og denne skremmende opplevelsen får Leah til å gjøre slutt på dette forholdet også. Problemet er bare at det har gått litt for langt. Carter er allerede blitt stormforelsket, og hvis ikke han får Leah, skal ingen få henne.

Filmen kan leies på Viaplay til 49,-. Har du noen flere gode thrillertips til meg så fyr gjerne løs i kommentarfeltet!

1 Kommentar

Henriette Celin

25.07.2016 kl. 18:10
Har hørt at den er bra ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits