LinnThereseDagsland -

DIY - slik blir strømpebuksen en topp

  • 16.07.2016 kl. 12:00

Jeg lovet dere et do it yourself - prosjekt i går kveld, og det løftet har jeg tenkt å holde. Faktisk ble resultatet av dette prosjektet rålekkert! For tenk at det går an å lage noe så fint av et så teit plagg som ei strømpebukse.

Dere som har lest bloggen min en stund vet kanskje at jeg og strømpebuksene ikke er særlig gode venner, men for dere som er nye her kan jeg bekrefte at jeg aldri bruker strømpebukser. Det er noe av det ekleste og mest ubehagelige jeg vet om - på lik linje med sokker.

Uansett, i vinter kjøpte jeg meg to strømpebukser på h&m ettersom jeg planla å gå med kjole når gradestokken var på minussiden. For at jeg ikke skulle fryse ihjel ville jeg derfor bruke strømpebukse på beina, men den dag i dag ligger de enda ubrukte i klesskapet. Derfor bestemte jeg meg for å prøve noe litt annerledes og en smule kreativt. Om du selv har strømpebukser å bli kvitt, eller rett og slett bare ønsker deg en ny topp er det bare til å lese videre.

Du trenger: 
Ei strømpebukse
En saks

Slik gjør du: 
1. Start med å klippe av nedre del på strømpebuksebena. Her skal etterhvert armene inn!
2. Bruk deretter saksen oppe i skrittet på strømpebuksen, og klipp rundt sømmen som omtrent alle strømpebukser har. Ved å klippe tett inntil sømmen, vil du få et rett og fint resultat.


3. Du vil nå sitte med et rundt hull som du tenker er alt for lite, men så fort du har tatt toppen på så vil hullet utvide seg og bli mye større. Bare se hvor mye min topp utvidet seg.
4. Toppen er nå klar! Ta den på deg, og vurder om du eventuelt ønsker å klippe enda litt av lengden på armene. Ellers er den helt ferdig.

Var det ikke enkelt? Nå tror jeg jammen at jeg må kjøpe inn forskjellige strømpebukser på salg. Både vanlige sort, men gjerne også med mønster. Varrierer man lengden på livet på strømbuksen kan man jo også avgjøre hvor lang man ønsker å ha toppen.

Likte dere idéen?

2 Kommentarer

SiljesWorld

16.07.2016 kl. 13:44
Gud det var jo kjempe smart! Haha, det hadde eg aldri tenkt på før! Å så mange strømpebukser eg har kastet fordi eg ikkje bruker dem...

Ha en riktig fin dag videre :)

Henriette Celin

17.07.2016 kl. 00:01
Noe så kreativt og kult :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits