LinnThereseDagsland -

The perfect jeans

  • 15.07.2016 kl. 19:14

Heisann, dere! Denne fredagskvelden tenkte jeg å komme med et aldri så lite jeanstips. Dette er noe jeg har gjort alt for sjeldent den siste tiden, men jeg lover at jeg skal bli flinkere til det fremover. Om ikke en gang i uken, så i hvertfall annenhver. Så håper jeg det blir tatt like godt i mot som alt annet her inne.

Resten av kvelden skal jeg faktisk i gang med et aldri så lite DIY-prosjekt. Det er alt for lenge siden jeg har gjort det også, så om prosjektet blir vellykket har dere noe spennende å se frem til i morgen. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

I mellomtiden kan dere sikle over disse fantastisk flotte jeansene! Det har i hvertfall jeg gjort den siste timen. Men så falt tok jeg meg selv i nakken og minnet meg på at jeg sparer penger! Så da overlater jeg heller fornyingen av garderoben til dere, skjønne.

Fant du noen favoritter blant jeansene over?

// innlegget inneholder affiliateslenker

2 Kommentarer

Sarah

15.07.2016 kl. 21:52
Det är så snyggt med jeans :)

Helene

16.07.2016 kl. 11:27
Fine bukser <3 Ja takk til alle lissom :D:D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits