LinnThereseDagsland -

Vi har tidenes luksusproblem!

  • 08.07.2016 kl. 19:30

I går bestemte jeg meg for å prøve og lage hjemmelagde komler til meg og min kjære for aller første gang. Jeg planla både salt kjøtt, pølser, kolerabistappe, bacon og gulrøtter som tilbehør, men var likevel mest nervøs for selve komlene. Uansett! Jeg var godt i gang før jeg fant ut at jeg var nødt til å invitere noen på middag. Jeg sto nemlig med 16 gigantiske komler foran meg, og den største gryta mi ved siden av som kun hadde plass til halvparten av dem!

Haha, derfor ble det ganske enkelt. Jeg ringte mamma for å høre om de ville komme på besøk, noe de heldigvis ville! Så da fikk vi hvertfall bli kvitt noen av dem... Lurer på hvem vi skal invitere i dag. For det er ingen tvil om at vi er nødt til å spise dette hver eneste dag i ei uke om vi ikke får middagsgjester som kan hjelpe oss! Haha. Er det mulig!? Det er vel dette som kalles et luksusproblem..?

Heter det komler der du kommer fra også? Eller sier du raspeballer, etc?

4 Kommentarer

Maren

08.07.2016 kl. 19:33
Set veldig godt ut, her sier vi potetball:):). Nam nam

sceneteppe

08.07.2016 kl. 19:46
Ahahaha ja sånt skjer! Koselig med besøk da :D

Henriette Celin

08.07.2016 kl. 19:46
En utrolig flott header du har fått deg :-D

Så flink du var da. Så veldig godt ut, og herlig med middagsgjester ^^

hammergirl

08.07.2016 kl. 20:59
Så utrolig flink du er!! Stå på<3 digger bloggen din

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits