LinnThereseDagsland -

Milo tester hundemat + giveaway!

  • 05.07.2016 kl. 14:48

For noen dager siden mottok Milo sin aller første sponsorpakke! Noe så utrolig spennende. Nå begynner til og med han, den lille, sprudlende chihuahuaen vår, full av liv, å få gratis pakker i posten. Det gjør meg så glad! Og jeg kan love dere, Milo ble enda gladere da jeg kom med fire små pakker med mat som han skulle teste ut. Halen logret som bare det, og han ble veldig utålmodig mens jeg holdt på å åpne pakkene. Men da han endelig fikk smakt på maten var han i himmelen.

Hundematen er fra Purina One, og den første typen han smakte var tørrfor for voksne hunder over ett år, og mellom 1-10 kilo. Dette var uten tvil den maten han likte best. Han kastet seg over posen mens jeg holdt på å åpne den, som dere ser i videoen under. For ikke å snakke om hvor fort han slukte alle knottene. Snurr film, så får dere se hvor godt Milo likte denne maten.

Tørrfor fra Purina One kan kjøpes her

Den andre typen han fikk lov til å teste var Purina One våtfor for aktive hunder. Fremdeles over ett år og mellom 1-10 kilo. Denne falt ikke like godt i smak som den forrige typen, men han likte det så absolutt. Har også en liten følelse av at han begynte å bli ganske mett når han skulle smake på denne. 

Det var biffkjøtt med poteter og moste gulrøtter i saus. Og det defintivt beste med denne maten var sausen! Den slukte han i seg først. Etterpå spiste han nesten alle gulrøttene og en god del kjøtt. Men var sansynligvis for mett til å klare å spise opp alt. Under her får dere også se en video når han smaker denne maten!

Våtfor fra Purina One kan kjøpes her

Virket i hvertfall som han fikk store mengder energi når han spiste denne maten kontra tørrforet, haha. Kanskje det henger sammen med at den siste typen er for aktive hunder! Han er bare så super duper søt når han plutselig begynner å turne og rulle rundt, før han går tilbake for å spise litt mer! 

Helt til slutt har Milo en god nyhet til dere! Siden han likte maten så godt har han lyst til å gi 10 av dere gratis hundemat. Dere vil få 2 pakker med tørrforet og 2 pakker med våtforet. Og dersom deres lille firbeinte liker det like godt som Milo, kan jeg love dere at det vil falle i smak.

Det eneste du må gjøre er å registrere der her, og deretter søke om å vinne hundematen. Så vil 10 av dere som registrerer dere fra denne bloggen motta Purina One hundemat i posten! Del gjerne også innlegget på facebook.

#hund #hundemat #giveaway #chihuahua   // skrevet i samarbeid med Trybe, hundematen er sponset av Purina One

2 Kommentarer

Henriette Celin

05.07.2016 kl. 15:08
Så kjekt at hundematen falt sånn i smak hos han :-D

Therese Bråthen <3

07.07.2016 kl. 01:27
Så herlige videoer! :) Å så godt det falt i smak hos han! :) Vår hund er nok litt større enn 10 kg, så da blir det litt vanskelig å melde seg på ! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits