LinnThereseDagsland -

Cherry in the air!

  • 22.06.2016 kl. 16:26

Jeg er vanligvis ikke noe fan av parfymer, men denne her synes jeg faktisk lukter veldig godt! Det er den eneste jeg takler lukten av. Derfor går jeg heller uten parfyme om ikke jeg har denne stående i skapet. Noe jeg også har gjort de siste årene, helt til jeg fant denne igjen i tax freen nå når vi skulle ut å reise. Da var jeg rask med å legge den ned i handlekurven!

Lukten er både søt og sommerlig, men passer likevel godt om vinteren også. Å dufte søte kirsebær er vel noe som passer seg uansett årstid eller anledning, synes dere ikke? Jeg gjør i hvertfall det, og lurer på om jeg skal hamstre inn på hjemreisen ettersom denne ble tatt av markedet for mange år siden, men nå endelig har kommet tilbake. Som dere ser på esken er det likevel "limited edition"... Mye mulig jeg er nødt til å fylle opp kofferten med parfymer.

Har du luktet den deilige duften av denne parfymen før?

5 Kommentarer

Henriette Celin

22.06.2016 kl. 16:37
Høres utrolig god ut og. Pluss, den falsken var supersøt :-D

Nei, men fikk lyst nå!

22.06.2016 kl. 16:43
Har leitet over alt etter den parfymen. Hvor fant du den? Min er snart tom :O

Linn Therese Dagsland

22.06.2016 kl. 20:34
Anonym: Ja, har leitet selv også! Ble derfor superglad da jeg så at de solgte den på tax freen på flyplassen i Haugesund <3

Nina c

22.06.2016 kl. 17:45
Hørtes god ut:)

Ingrid

23.06.2016 kl. 14:52
Denne parfymen er såå god, har den faktisk på meg i dag :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits