LinnThereseDagsland -

Sommerens fineste festkjoler!

  • 17.06.2016 kl. 13:50

Sommeren er kanskje den årstiden med mest festing, om man ser bort i fra juletiden. Lange kvelder rundt bålet på stranden, låvefest inne på bygda eller rett og slett en lang natt ute på byen. Uansett så er det alltid gøy å kle seg i nye, fine og glitrende kjoler. I hvertfall synes jeg det!

Settet helt til venstre finner du her // nummer to finner du her // den tredje kjolen her // og kjolen helt til høyre her

Derfor har jeg fryktelig lyst til å tipse dere om en rabattkode. Dersom du fyller inn PARTYSALE20 når du skal sjekke ut handlekurven din får du nemlig 20 % rabatt på alle festkjoler. Dette gjelder til og med de som allerede er superbillige, og har nedsatt pris fra før. 

Denne sjansen her kan du vel ikke gå glipp av? Her finner du et drøss av kjoler til under hundrelappen! Men fort deg, denne rabattkoden varer kun til førstkommende mandag klokken 10 - og de fineste kjolene går alltid først. Klikk her for å komme til alle de 1963 festkjolene som allerede er på salg hos nelly.

Kjolen helt til venstre finner du her // den i midten finner du her // og den helt til høyre finner du her

Kikk gjerne nærmere på noen av kjolene jeg har plukket ut over her! To av dem koster blant annet 79,- og 89,- kroner, og det er før rabattkoden er tatt i bruk.

4 Kommentarer

Søtmonsen :))

17.06.2016 kl. 17:20
Så fine kjoler :D Likte spesielt den hvite helt nederst til høyre :D

Irene

17.06.2016 kl. 22:37
Det var utrolig mange fine kjoler :)

Jeg har nok nå tror jeg :)

Henriette Celin

17.06.2016 kl. 23:22
Likte veldig godt det første settet og den siste hvite kjolen :-D

sceneteppe

19.06.2016 kl. 20:22
Stilig!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits