LinnThereseDagsland -

Sommerens bøker!

  • 07.06.2016 kl. 21:07

Er det én ting som er obligatorisk å ta med i kofferten når jeg reiser utenlands, spesielt til syden, så er det lesestoff. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg dessverre alt for lite tid til det her hjemme. Det er kun når jeg er på reise og har noen timer på solsengen å slå ihjel at jeg fisker boken opp fra vesken min.

Derfor har jeg allerede planlagt hvilke bøker som skal bli med meg på mine to uker til Hellas den 18.juni. Disse var jeg faktisk så heldig å få av mine kjære besteforeldre etter at jeg tilfeldigvis nevnte at jeg ønsker å ta med meg Calender Girl på tur, men ikke visste hvor jeg kunne få tak i den. De to andre fant mormor selv inne på butikken - og jeg gleder meg like mye til å lese alle tre.

Har dere lest noen av dem før? Leser du bøker når du er ute og reiser?

5 Kommentarer

Marie Oma

07.06.2016 kl. 21:12
Jeg har ikke lest noen av de før nei, leser egentlig ikke bøker.. man har lyst å begynne med det ! :)

Henriette Celin

07.06.2016 kl. 21:23
Nei, men hørt mye bra om Calendar girl :-D

Det gjør jeg. Spesielt på fly ^^

Gry Hege Johansen

07.06.2016 kl. 22:16
Calender girl fikk jeg i posten i dag så den blir med meg og på ferie, om jeg klarer å la den ligge til da :)

Jeg elsker å lese bøker og leser nok flere i uka.....og må alltid ha med meg flere på ferie. Er nok en bokorm, for det er nesten alltid en bok liggende i veska mi :)

Therese Bråthen <3

07.06.2016 kl. 23:54
Aldri hørt om de bøkene der! :) Men jeg leser en god del bøker. Holder på etterfølgeren til et helt, halvt år nå! Å den virker bra hittil! :)

Kathleen

08.06.2016 kl. 10:19
Har ikke lest noen av de bøkene :(

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits