LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i mai

  • 01.06.2016 kl. 20:30

Slik gikk kroppsanalysen min!

Forrige måneds mest leste innlegg var innlegget om kroppsanalysen min! Så utrolig gøy å se at dere er så interessert i å se hvordan det går med fremgangen min på denne utrolige og lærerike fitnessreisen.

 


 

En overraskende oppdagelse!

Jeg fortalte dere hvor overrasket jeg ble over hvor godt ryggmuskulaturen min viser når jeg slapper av, og igjen syntes dere det var minst like gøy og spennende som meg!

 


 

Jeg er fornøyd med kroppen min!

Forrige måneds tredje mest leste innlegg var en liten innrømmelse fra min side. Litt flaut men samtidig burde det jo være helt normalt. For hvorfor skal man ikke få lov til å si det når man faktisk er fornøyd?

 


 

Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!

I dette innlegget så jeg tilbake på bilder fra den perioden jeg var på mitt absolutt største. Skremmende å se tilbake på, og jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt. Jeg som hadde vært så opptatt av trening bare et år tidligere.

 


 

Rumpeshorts til sommeren!

I månedenes femte mest leste innlegg fortalte jeg dere om favorittshortsene mine! Klikk gjerne inn å les det dersom du enda ikke har fått det med deg.

 


Klikk på bildene eller overskriftene for å kommer til hvert enkelt innlegg.

Husker du alle innleggene?

1 Kommentar

Emma Olsen

01.06.2016 kl. 22:49
Så mange herlige innlegg. Husker veldig godt "Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!".

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits