LinnThereseDagsland -

Ny meny på Egon!

  • 01.06.2016 kl. 09:00

Tenk, nå er det allerede juni, noe som betyr at det offisielt er sommer. Min favorittårstid! Om sommeren elsker jeg å nyte late dager på stranda etterfulgt av en deilig middag på Egon når kvelden kommer snikende - jeg regner med jeg ikke er den eneste? Vel, i dag, den første juni, kommer faktisk Egon ut med en ny meny!

Noe så utrolig spennende! Mange av de gamle rettene er enda å finne i menyen, men hele 22 nye retter er også lagt til. Noen av disse rettene er helt nye, som for eksempel tastingplatter som dere så på det aller første bildet, mens andre er gamle retter som er forandret.

Husker dere tex mex burgeren? Den er blant annet erstattet med hotburgeren. Utgangspunktet er det samme, men løkringene er tatt bort (disse kan forresten bestilles utenom dersom du ønsker det) i tillegg til at jalapeño og guacamole er lagt til.

Dere la kanskje merke til den deilige desserten over her også? Vel, den er helt ny! Gratinert pannekake med salt karamellsaus, blåbær og vaniljeis. Mmm! Høres ikke det deilig ut? Spesielt etter tørrmodnet svinefilét med stekte, friske grønnsaker og salat! Sistnevnet ser du bilde av til venstre under her. Denne retten er også helt ny! Mens duck and parmesan fries til høyre under her passer perfekt til deg som foretrekker småretter og fingermat!

Min soleklare favoritt er likevel bakt potet med bratwurst, hvitløksdressing, mais, syltet rødløk og ruccola! Jeg trenger kanskje ikke si at det er den som er avbildet rett ovenfor? Ingen tvil om at jeg skal bestille denne neste gang jeg og kjæresten skal nyte en bedre middag på Egon.

Menyen til Egon er som dere kanskje forstår krydret med mange nye, deilige retter - og jeg anbefaler dere alle å ta dere en tur innom nærmeste Egon restaurant for å ta en nærmere titt i menyen. Det er nye favoritter i både vin- og ølkartet også! Så utrolig spennende. Hva med å invitere familien med på en helaften allerede i kveld? Så kan dere utforske menyen sammen.

De nye rettene er som sagt i menyen fra i dag, 1. juni! Hva tror du kommer til å bli din favoritt?

5 Kommentarer

mrems

01.06.2016 kl. 09:37
wow, maten så helt nydelig ut! Fikk rett og slett vann i munnen av bildene! ^^.

Ina Johansen

01.06.2016 kl. 10:27
Dette ser sååå godt ut, ble veldig sulten jeg nå xD <3

Henriette Celin

01.06.2016 kl. 11:24
Omg, så mye lekkert og godt! den bakt poteten med pølse i så sykt god ut :3

og den øverste retten. Herregud så alt dette fristet nå før frkost, haha x)

liveterherlig93

01.06.2016 kl. 11:31
mye godt her ja:)

Eva

01.06.2016 kl. 16:20
Jeg er veldig glad i Egon, men har en lei tendens til alltid å kjøpe den samme retten ;) Mye så godt ut her, så kanskje på tide å gå utenfor komfortsonen ;) Uansett, det er så sjelden jeg går ut og spiser, at det nok er derfor det alltid blir samme favorittretten ;)

Kos deg med sommer, min favorittårstid også :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits