LinnThereseDagsland -

Slik gikk kroppsanalysen min!

  • 25.05.2016 kl. 15:46

Herlighet! Nå er det litt over to timer siden jeg fikk den gode nyheten slengt rett i trynet. Hihi. Nemlig resultatet av kroppsanalysen som jeg tok hos Klinikk Selsaas. Akkurat som forrige gang (les innlegget fra den gang her) ble scanningen tatt med inbody 720 - det beste apparatet for å måle kroppens sammensetning som finnes på markedet i dag. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å sjekke hvordan det går på innsiden av kroppen min ved hjelp av Klinikk Selsaas.

Denne gangen ble jeg som sagt overveldet av resultatet. Som jeg fortalte dere i går var jeg nervøs og redd for at jeg ikke hadde gått ned noe særlig i fett, eller nesten enda verre at muskelmassen min hadde gått ned - gudene vet hvor jeg fikk de tankene fra... For resultatet viste nemlig at jeg har gått ned hele 2,6 kilo i rent kroppsfett den siste måneden! Æh, jeg er så utrolig glad, stolt og ikke minst motivert fot å fortsette!

Klarer dere å lese av arkene under her? Om ikke kan du klikke på ett av skjemaene så blir det større! Til venstre er fra april og det til høyre er fra mai, altså i dag.

I tillegg har jeg også bygget 0,2 kilo muskler, som ikke er all verden, men med tanke på at jeg har gått en del ned i fettprosent over ganske kort tid er jeg strålende fornøyd likevel. Jeg har jo i hvertfall ikke gått ned i muskelmasse - som var det jeg fryktet! Når jeg har mistet såpass mye fett viste også fettprosenten fra inbodyen 23,2 %, noe som er en fin forbedring fra 26,1 % som den lå på for én måned siden!

Nei, vet dere hva! Jeg anbefaler alle og enhver å ringe klinikk selsaas på telefon 52 71 60 00 for å booke en slik inbody måling! Det gjør så ekstremt mye med motivasjonen når man ser at treningen og riktig kosthold faktisk fungerer. For ikke å snakke om at du ser det enkelt svart på hvitt om det er noe du gjør feil - altså om du har gått opp i fett eller lignende. Les gjerne her om det er noe du lurer på!

Liker du ikke å snakke i telefon kan du også bestille time på internett her!

Og du, dersom du ikke skjønner en dritt av disse skjemaene man får med seg etterpå kan jeg trøste deg med at de som jobber på Klinikk Selsaas er flinke å gå gjennom skjemaet med deg etterpå, og forklarer på en enkel måte hva alt betyr! 

Har du tatt inbody 720 før?

10 Kommentarer

Julia Sofie

25.05.2016 kl. 15:52
Det var jo knallbra da:) Du er god:) Ser bare frem til min tur på tirsdag:)

Linn Therese Dagsland

25.05.2016 kl. 16:03
Julia Sofie: Hihi, ja, jeg er super fornøyd! :-D Masse lykke til, til deg!

Marie Oma

25.05.2016 kl. 16:12
Wohoo, så bra! Du har all grunn til å være fornøyd! :D SÅå kjekt , og ikke minst motiverende!

Linn Therese Dagsland

25.05.2016 kl. 18:24
Marie Oma: Tuusen, tusen takk for det! Ja, ikke sant :-D Dette anbefaler jeg alle å gjøre!

RebeccaHasselgard

25.05.2016 kl. 19:14
så god følelse å gå en slik nyhet! du er flink! :)

Irene

25.05.2016 kl. 19:47
Jeg har aldri det, men kunne nok sikkert tenkt meg å prøve det :)

viviann skarveland

25.05.2016 kl. 19:54
wow ! det var kjempe bra :D du har fortjent det du er super flink :D <3 stå på !

Henriette Celin

26.05.2016 kl. 00:04
Så utrolig gøy, gratulerer! det skjønner jeg er både kjekt og motiverende :-D

Charlotte

27.05.2016 kl. 10:55
Dæven, så bra!

Japp, det har jeg. Bestilte meg time en dag jeg var helt nedfor fordi jeg følte meg så ille til mote, feit og jævlig, så dro jeg dit og ble svært positivt overrasket over at det ikke sto så ille til likevel! Haha. Kommer til å bruke det som motivasjon når jeg begynner å slanke meg seriøst etter hvert (når jeg vil ha fram packen).

Linn Therese Dagsland

27.05.2016 kl. 11:00
Charlotte: Åh, så utrolig gøy! Det er jo det som er så genialt <3 Man slipper å være redd for at man gjør feil, for man ser svart på hvitt at man gjør noe riktig - og skulle resultatene være negative så vet du også hvordan du skal ta tak i problemet. Enten det er at muskelmassen har sunket, fettprosenten har økt eller kanskje at du har ødem i kroppen.

Jeg elsker rett og slett inbody!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits