LinnThereseDagsland -

Forny sommergarderoben!

  • 26.05.2016 kl. 11:00

kjolen til venstre finner du her // skoene finner du her // den hvite kjolen finner du her // den røde kjolen finner du her // toppen finner du her // den stroppløse kjolen finner du her

Har du lyst til å fornye deler, eller kanskje mesteparten, av sommergarderoben din? Men budsjettet tillater det ikke? I så fall vil jeg gjerne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mange deilige, fine sommerklær under her - og alle er superbillige! Plaggene over her koster under 200 kroner, mens de på bildene under koster mindre enn 100 kroner! Noe så gøy.

- UNDER 100 KRONER -

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Noen av dem er på salg mens andre bare er billige originalt. Uansett, det er ingen tvil om at det er flere enn meg som har fått dette med meg. Derfor bør du slå til før alle disse billige, men fine, klærne blir utsolgt. For det kommer garantert til å gå fort.

- klikk på plagget for å få muligheten til å kjøpe det, se pris og flere bilder -

Har du noen favoritter?

// innlegget inneholder annonselinker

4 Kommentarer

Henriette Celin

26.05.2016 kl. 11:33
Whue, den svarte bikinien var nydelig! og likte godt det blå settet ^^

lisarorvik

26.05.2016 kl. 12:32
Så mye fint :)

JuliaSofie

26.05.2016 kl. 18:01
Her var det mye fint:)

siri

26.05.2016 kl. 21:27
Mye fint ja, men eg får ikke til å klikke på bilde å få det opp i nytt vindu.. jaja:D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits