LinnThereseDagsland -

My everyday lunch!

  • 24.05.2016 kl. 10:30

Jeg har tidligere fortalt dere om "my everyday breakfast", og det virket som dere likte det innlegget veldig godt. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme med lunsjen også, for dette er også noe som blir spist hver eneste dag. Jeg har ristet meg proteinpannekaker siden 1.februar, men jeg er enda like sjokkert over hvor kort tid det tar å smelle i sammen dette måltidet - og ikke minst hvor godt noe som er så sunt kan smake!

For at jeg ikke skal bli lei pleier jeg å varierer med hva jeg topper pannekakene med. Noen ganger blir det denne sukkerfri pannekakesirupen, andre ganger blir det frosne bær og denne sukkerfri sjokoladesausen - men min favoritt må nok være ferske jordbær med sukkerfri jordbærsaus til. Du finner også mange andre smaker på forskjellige toppinger og sauser som er både sunne, sukkerfrie og kalorifattige her.

Selve pannekakepulveret blander du bare med 1,5 dl vann, og smeller det i ei stekepanne på middelsvarm i et par minutter på hver side. Det er latterlig enkelt og ufattelig godt. Absolutt mitt favorittmåltid i løpet av dagen! Proteinpannekake-pulveret er forresten på supersalg akkurat nå, det er verdt å ta en titt på det her!

Liker du proteinpannekaker? Har du prøvd proteinfabrikken sine?

// innlegget inneholder annonselinker

6 Kommentarer

Henriette Celin

24.05.2016 kl. 10:48
Aldri prøvd sånne pannekaker faktisk! men du frister meg hver gang du viser noen, hehe :-D

Pernille

24.05.2016 kl. 11:02
Du inspirerer og får meg til å ville prøve disse pannekakene :)

☾ STINE

24.05.2016 kl. 11:11
Det så veldig godt ut! Skulle ønske jeg hadde tid og energi til å lage meg fargerike og spennende måltider til en hver tid jeg også!

Linn Therese Dagsland

24.05.2016 kl. 11:18
Stine: Det er det som er så greit med disse! Det er så enkelt og raskt å smelle det i sammen at det verken krever tid eller energi :-D *tommel opp*

Julia Sofie

24.05.2016 kl. 11:59
Det så vanvittig godt ut, kanskje jeg må prøve slike protein pannekaker:)

Leah Isabell V

24.05.2016 kl. 13:10
Herregud så godt dette ser ut! Får vann i munnen!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits