LinnThereseDagsland -

High waist denim shorts!

  • 23.05.2016 kl. 16:32

Gjett hva jeg var så heldig å kunne hente på postkontoret i dag da? Jo, denne utrolig kule shortsen som shein sendte meg for et par uker siden. Jeg har blogget om den nettsiden utallige ganger før, men jeg blir likevel like overrasket hver gang jeg mottar et nytt plagg i posten fra dem. Klærne er nemlig alltid av utrolig god kvalitet - noe som absolutt ikke er vanlig når de blir sendt fra Asia (etter min egen erfaring i hvertfall).

Shortsen kan kjøpes her!

Men shein svarer alltid til forventningene! Og de gjorde de denne gangen også, da de valgte å sende meg denne superkule shortsen som passer perfekt nå som vi nærmer oss sommeren. Denne skal definitivt få plass i kofferten min til Hellas om en liten måned, for ikke å snakke om neste helg - da har de nemlig meldt hele 27 grader her i lille, kalde Haugesund. Juhu! En forsmak på sommeren slår aldri feil.

Shortsen er kjempe behagelig på, gnager seg ikke langt opp i rumpa slik mange andre slike shortsen gjør, og halve rumpa henger heller ikke utenfor shortsen, haha. Det er det styggeste jeg ser, unnskyld meg, men det ser absolutt ikke bra ut! Jenter som går med halve rumpeballen hengende ut under shortsen. Vel, vel. Det er nå bare min mening. Men det slipper du som sagt med denne shortsen!

Den er litt liten i størrelsen, men så lenge du bestiller en størrelse større enn du vanligvis bruker vil det ikke være noe problem. Og dersom du skulle være så uheldig at shortsen ikke passer kan du enkelt sende den i retur, og så mottar du riktig størrelse i posten noen uker senere - uten ekstra kostnader selvsagt. Om du likte denne shortsen like godt som meg kan du både se flere bilder av den, lese andres tilbakemeldinger og kjøpe den her.

Likte du shortsen?

// shortsen er sponset av shein

6 Kommentarer

lisarorvik

23.05.2016 kl. 16:40
Den var kjempefin :)

Linn Therese Dagsland

23.05.2016 kl. 17:03
lisarorvik: Ja, det syntes jeg også <3

Henriette Celin

23.05.2016 kl. 17:00
Så stilig den var!

Og veldig bra at den er i god kvalitet også, og ikke går langt opp i rumpen ^^

Linn Therese Dagsland

23.05.2016 kl. 17:03
Henriette Celin: Hihi, ja, ikke sant <3

Irene

23.05.2016 kl. 17:51
Jeg syns den shortsen var veldig fin jeg :D

Carina

23.05.2016 kl. 18:05
Den var dritfin!! <3 Du er en stor motivasjon til trening og sunt kosthold, digger deg! :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits