LinnThereseDagsland -

Rumpeshorts til sommeren!

  • 20.05.2016 kl. 20:25

Dere har nok alle hørt om de såkalte rumpebuksene, buksene fra merket dr.freddy, som de siste årene har blitt super populære. Selv gikk jeg faktisk ikke med andre bukser i over ett år, men i det siste har jeg blitt flinkere til å variere. Jeg sverger likevel til dr.freddy buksene, og de er uten tvil de mest behagelige buksene jeg eier!

Uansett, til poenget; visste dere at de finnes i shortser også? Til en enda billigere penge! For det er ingen tvil om at man må betale en del for buksene. Shortsene derimot er heldigvis litt billigere, men akkurat like gode. Selv har jeg to stykker, en i sort og en i blå. Jeg gleder meg som en gal til å ta de frem nå når vi nærmer oss sommeren, og de skal definitivt få være med til Hellas i slutten av juni.

Det er ingen tvil om at jeg er stor fan av dr.freddy, derfor er det en glede å kunne fortelle dere at proteinfabrikken har såkalt "womens week" akkurat nå, som vil si at de har sinnsyke tilbuder på de mest populære produktene for oss jenter. Deriblant alle bukser, shortser og treningstightser fra dr.freddy! Hvor gøy er ikke det!? Om du klikker her kommer du til hele utvalget av dr.freddy som er nedsatt med 25 % akkurat nå!

Den svarte shortsen jeg har på meg på alle bildene kan du kjøpe her // og den blå shortsen kan du kjøpe her

Størrelsene er helt normale etter min mening, men om du ligger mellom to størrelser anbefaler jeg deg å gå for den største. Ellers strammer shortsene baksiden veldig fint opp, uten at lår eller midje "tyter ut" over eller under. Proteinfabrikker en helt trygg nettside med god kundeservice og du kan selvsagt sende varen i retur om du har valgt feil størrelse eller ønsker pengene tilbake!

- Disse tre er mine favoritter utenom de to jeg allerede har selv. Klikk på bildene for å komme til produktet! -

Spør meg gjerne om du lurer på noe mer! Har du noen plagg fra dr.freddy?

// innlegget inneholder annonselenker

7 Kommentarer

Julia Sofie

20.05.2016 kl. 20:48
Di så jo kule ut da:) Jeg har verken bukser eller shortser fra Dr Freddy, har faktisk ikke hørt om Dr Freddy før nå;)

Linn Therese Dagsland

20.05.2016 kl. 21:31
Julia Sofie: Åå, trodde alle hadde fått det med seg jeg, men mulig det bare er jeg som er over gjennomsnittet forelset i merket og derfor tar det som en selvfølge :'-D

Henriette Celin

20.05.2016 kl. 21:15
Å, de har jeg lenge hatt lyst på! egentlig i bukse da, men de var jo kjempefine i shorts også. Visste ikke at de hadde det jeg :-D

Linn Therese Dagsland

20.05.2016 kl. 21:20
Henriette Celin: Ja, jeg har mange slike bukser selv også! De er jo sååå gode. Men bare sånn at du er oppmerksom på det så har de -25% på alle bukser også! Bare klikk på linken jeg la ved i innlegget, så kommer alle opp <3

Henriette Celin

20.05.2016 kl. 21:23
SV: Så herlig. Ja, har hørt det :-D

Å, da må jeg inn å se. Takk for tipset <3

Linn Therese Dagsland

20.05.2016 kl. 21:30
Henriette Celin: Bare hyggelig <3

Mari Brennhovd

21.05.2016 kl. 14:16
superkule shortser og for en rumpe du fikk i de! tror jeg må klikke en slik en hjem for sommerferien er i gang, hihi :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits