LinnThereseDagsland -

My everyday breakfast!

  • 19.05.2016 kl. 12:29

Å starte dagen med en god frokost er så utrolig viktig for at resten av dagen skal bli bra, i hvertfall er det slik i mitt tilfelle. Dersom du skal trene direkte etter frokosten, slik jeg vanligvis gjør hver dag, er det nesten enda viktigere at frokosten din er sunn, næringsrik og at den gir deg det du trenger av energi til å gjennomføre ei god treningsøkt.

Alt dette gir frokosten min meg, og den har jeg spist hver eneste morgen siden 1.februar da jeg startet på konkurransedietten min. Nå har jeg lyst til å dele den med dere!

Alt du trenger er:

50 gram havregryn, 10 gram rosiner, 30 gram whey tech og 2 dl vann. I tillegg har jeg også vitaminer og fettforbrennere som jeg inntar til frokosten (mer om det lenger nede i innlegget).

Slik gjør du:

Start med å veie opp 50 gram havregryn i ei skål.

Vei deretter opp 10 gram rosiner i samme skålen.

Finn frem en shaker og mål opp 2 dl vann. Fyll den deretter med 2 scoops (30 gram) whey tech - dette proteinpulveret smaker nesten akkurat som sjokolademelk og er så langt min absolutte favoritt, og jeg har prøvd mange(!) Det kan kjøpes her.

Deretter åpner jeg medisinbrettet mitt og tar ut 1 kapsel stimutant (som er en god fettforbrenner som kan kjøpes her), 1 multivitamintablett og 1 tablett for angsten min.

Disse svelger jeg med proteinshaken, og når de er nede i magen heller jeg resten av proteinshaken over havregrynet og rosinene.

Dette er kjempe enkelt og smaker helt utrolig godt! Absolutt verdt å prøve ut.

Hva pleier du å spise til frokost?

// innlegget inneholder annonselenker

4 Kommentarer

Therese Bråthen <3

19.05.2016 kl. 21:51
Det ser kjempe godt ut! :) Jeg spiser som regel veldig variert til frokost da jeg ikke er spesielt glad i å spise frokost, så blir det til at jeg spiser det jeg har lyst på den dagen! :) Men går veldig ofte i egg og sånne type ting! :)

alouise

23.05.2016 kl. 17:00
Har du tro på at fettforbrennende kapsel har effekt?

Linn Therese Dagsland

23.05.2016 kl. 17:03
alouise: Det har nok ikke effekt alene, men jeg tror at med riktig kosthold og trening har det en positiv virkning på fettforbrenningen :-) Det kan uansett ikke bli verre, tenker nå jeg, så det er verdt et forsøk <3

alouise

23.05.2016 kl. 17:06
Hehe True! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits