LinnThereseDagsland -

Sunt og godt lunsjtips!

  • 14.05.2016 kl. 18:58

Hva sier dere til et sunt, godt og utrolig enkelt lunjstips? Eller, lunsj og lunsj, målitdet kan selvsagt spises til både frokost, kveldsmat også - ja, til og med middag egentlig. Men selv har jeg spist det til lunsj hver eneste dag siden den 1.februar, og jeg elsker det! Dette er definitivt favorittmåltidet mitt i løpet av hele dagen.

Jeg snakker selvsagt om proteinpannekakemiksen fra proteinfabrikken. Jeg har tipset dere om dem før også, men jeg går aldri lei og derfor synes jeg det fortjener en anbefaling til. Jeg vil jo at alle skal få øynene opp for hvor godt sunn mat egentlig kan være - for disse her, de smaker usunt! Så gode er de!

Alt du trenger for å lage denne superenkle lunsjen er dette spannet med 4 kilo proteinpannekakemiks (kjøper du dette får du mest igjen for pengene, men om du er skeptisk kan du også kjøpe en liten pakke med bare 490 gram her), sukkerfri jordbærsaus og litt sukrinmelis (som du forresten får for bare 67,- her, noe som er mye billigere enn hva man må punge ut med om man skal kjøpe det på dagligvarebutikker).

Alt man trenger å gjøre for å smelle sammen denne herlige lunsjen er å blande to scoops (måleskjeer, de følger med i pakken forresten) med 1,5 dl vann. Jeg rister det i en shaker så går det ekstra fort, men man kan selvsagt bare bruke en visp og ei bolle også.

Hell deretter blandingen i ei stekepanne og stek den på høy varme i et par minutter på begge sider! Enklere blir det ikke. Topp med litt sukrinmelis og jordbærsaus når pannekaken er ferdig. Selv liker jeg også å varriere toppingen med blant annet friske bær, denne sjokoladesausen eller kanskje favoritten - pannekakesirup, som du kan kjøpe her.

Har du smakt proteinfabrikkens proteinpannekaker før?

// innlegget inneholder annonselinker

6 Kommentarer

Pernille

14.05.2016 kl. 19:06
Det så godt ut :) Ønsker deg en fin pinse!

Henriette Celin

14.05.2016 kl. 19:45
Nei, men så veldig fristende ut! Hvertfall toppingen :-D

JuliaSofie

14.05.2016 kl. 20:01
Nei den har jeg ikke smakt før, men har veldig lyst å prøve:) Så jo fristende godt ut:)

Waoa

14.05.2016 kl. 22:31
Har ikke smakt disse før, men det så veldig godt ut :)

Kathleen

15.05.2016 kl. 09:17
Det der så godt ut. Har lyst til å prøve den :D

Evelin

15.05.2016 kl. 13:36
nam de så gode ut :LD

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits