LinnThereseDagsland -

Sporty treningsfrisyre!

  • 14.05.2016 kl. 16:23

Jeg synes det er så utrolig fresht og fint med høye stramme hestehaler, og ulike flettevarianter på trening. Jeg beundrer jentene som kommer med fletter i både luggen, og i hestehalen. Selv er jeg veldig lite flink til å eksperimentere med håret mitt før jeg drar på trening, men i dag valgte jeg å gjøre det - og jeg følte meg så utrolig mye mer sporty!

Vanligvis holder jeg meg til ei enkel pariserflette eller en høy hestehale, men i dag valgte jeg å flette to pariserfletter i hodebunnen som sammen flettet seg inn i én vanlig flette. Denne frisyren er helt utrolig enkel, men ser samtidig veldig fin og sporty ut. Selv fikk jeg mye mer lyst til å gi alt på trening i dag når jeg hadde denne fletten i håret. Kjenner dere igjen følelsen?

Hva synes du om frisyren?

3 Kommentarer

Henriette Celin

14.05.2016 kl. 16:32
En nydelig flette frisyre! enig med deg, føler meg så mye bedre når jeg skal trene om håret er ordnet litt mer enn vanlig :-D

Så dog litt vanskelig ut, hehe. Er ikke så avansert av meg når det kommer til fletter ;-P

JuliaSofie

14.05.2016 kl. 18:18
Så fin det ble, jeg er helt elendig på å flette pariserflette. Så jeg holder meg til høye hestehaler jeg hehe;)

Sarah

14.05.2016 kl. 21:07
Veldig fin flette. .. Kjenner til hvor viktig trening sveisen er..

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits