LinnThereseDagsland -

Pink & soft

  • 15.05.2016 kl. 14:55

God søndag, dere! Før jeg drar ut på tur sammen med mamma, lillesøster og Milo vil jeg tipse dere om den nye favorittgenseren min. Denne rosa Better Bodies genseren er nemlig helt utrolig myk og tynn, men samtidig varm. Den er ikke tykk og klumpete slik andre gensere av denne typen pleier å være.

Med andre ord er den virkelig verdt pengene. Jeg har brukt den både på trening og utenom trening, og den fungerer virkelig til alt. Finnes også i flere farger, og jeg anbefaler dere å lese mer om den her eller kjøpe den her.

Ønsker dere en utrolig fin søndag!

// innlegget inneholde annonselenker

3 Kommentarer

Henriette Celin

15.05.2016 kl. 15:12
Så veldig fin og behagelig ut ja ^^

Kos dere på tur!

JuliaSofie

15.05.2016 kl. 15:22
Også rosa som er min favorittfarge:) Kjøper vel en slik jeg også hehe;) Kos deg masse på tur:)

sceneteppe

15.05.2016 kl. 16:29
Elsker alt fra better bodies!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits