LinnThereseDagsland -

Jeg kan ikke tro at jeg lot det gå så langt!

  • 11.05.2016 kl. 21:54

- Jeg angrer på at jeg publiserte disse bildene på bloggen! -

 

I formiddag bladde jeg meg tilbake til bildene jeg har lagret her på macen min, og da kom jeg over en god del bilder jeg ikke kan tro at jeg faktisk har publisert på bloggen. Jeg blir så flau over meg selv, og flau over at jeg ikke klarte å se den gang at jeg hadde lagt ufattelig masse på meg. Jeg blir rett og slett flau over at jeg lot det gå så langt.

15 kilo la jeg på meg. På ett år. 

Når man ser på disse bildene her er det enkelt å se at jeg allerede har blitt kvitt 12 av dem. Men hallo, det er ingen tvil om at det er mye enklere å legge på seg enn å kvitte seg med kiloene etterpå. Det har vært tøft så langt, og tøffere kommer det utvilsomt til å bli.

På en måte blir jeg, som jeg nevnte over her, flau av å se på disse bildene. Men samtidig ser jeg ei jente som gir litt F i alt som heter trening og sunn mat. Lever livet til det fulle. Og på en eller annen måte har et snev av selvtillit. For jeg kunne vel ikke gått kledd sånn her om jeg ikke var selvsikker? Eller...?

Vel, sannheten er at jeg ikke så hvor mye jeg hadde lagt på meg den gang. Jeg fortsatte å gå i de samme klærne. Jeg endret ikke væremåte eller stil, jeg var meg selv. Helt til jeg så tilbake på gamle bilder. Det var da jeg så at jeg faktisk hatt lagt ekstremt masse på meg på veldig kort tid.

Når det er sagt har jeg det utrolig mye bedre nå. Jeg har så mye mer energi når jeg trener, og ikke minst spiser sunt! Jeg smiler også mye mer ettersom jeg føler meg komfortabel i kroppen min. Jeg føler meg bra. Og fin. Faktisk!

Man kan vel egentlig si at jeg er lykkelig. Akkurat her og nå. Lykkeligere enn jeg noen gang har vært. Tror jeg.

Lykkelig.

8 Kommentarer

Laura

11.05.2016 kl. 22:01
Det er ikke alltid man tenker over hva man legger ut på bloggen før det har godt en stund. Jeg syns du er veldig fin og nydelig på bildene. Du er en nydelig jente, og du er flink på å trene og spise sunt! :) Fortsett sånn!

Irene

11.05.2016 kl. 22:07
Jeg syns det var fine bilder jeg da :)

Wannabebakeblogger

11.05.2016 kl. 23:15
Synes du var fin på bildene jeg:) Jeg legger mest merke til smilet og blikket - og du ser veldig lykkelig ut der også! Uansett lykke til med det du gjør nå - men synes virkelig ikke du skal bruke tid på være flau over de bildene!!

Henriette Celin

11.05.2016 kl. 23:22
Det er når det er godt en stund at man kanskje angrer på ting man har lagt ut. Men jeg syntes du så fin og glad ut, og det er jo bra. Godt er det også at du føler deg bedre nå, har mer energi, og føler deg fin. Det er jo det viktigste. Syntes også du har vært utrolig flink så langt, med både trening og kosthold. Du er tøff ^^

siri

11.05.2016 kl. 23:50
Eg forstår ikke helt kor disse kiloene er eg.. Syns du var nydelig på bildene eg. Men ja du har vært knall flinke med å tatt de av. <3 Samme dame, bare mindre:P

JuliaSofie

12.05.2016 kl. 04:53
Jeg tenker at det var den gang, og nå har du hvertfall gjort noe med det. Og nå ser du jo kjempe bra ut:) Det gjord du jo før også, ikke misforstå der hehe La fortid være fortid og lev i nuet sier jeg;)

Benedikte

12.05.2016 kl. 17:36
Det er bra du føler deg bedre! Jeg kjenner også på den følelsen, etter å ha gått ned 17 kilo på et år. MEN jeg syns IKKE du ser feit og ekkel ut på de bildene du har lagt ut. Du ser nydelig ut! Ikke noe å være flau over. Jeg har selv lagt ut bilder av meg når jeg nesten veide 100 kg, men jeg ble likevel kalt pen. Kanskje du i underbevisstheten følte deg flau, men ga faen og nå ser at du var faktisk flau. Okei, dårlig formulert, haha.

Så tenker jeg at det er jo litt dumt for de som veier over 100 kg og lese at andre ikke syns det er fint, at det indirekte er flaut å se slik ut (noe det ikke er). Det kan skje litt missforståelser der, en person som sliter med vekten har lett for å ta til seg ting andre mener om kroppen og vektene deres..

Ikke noe frekt til deg <3 Jeg skjønner at du er stolt og jeg ser du smiler mer ekte. Og hey - det er jo ingenting dumt med å trene og være sunn, så lenge det blir gjort på et normalt nivå. Og hey igjen - det er heller ingenting dumt med å være stor, sålenge man har det bra med seg selv og vet at man ikke har diabetes og andre sykdommer som ofte forekommer når enn veier mye..

Men du, du må ikke tolke dette feil :-) Jeg syns du er superduperflink! All creds til deg. Jeg trener selv, men klarer ikke like mye som deg, men er på rett veg, sakte men sikkert ^^, Fantastisk jobba! :) Og du ser veldig bra ut, det må jeg si.

Cathrine

14.05.2016 kl. 11:24
Hiver meg med resten og synes at du ser skikkelig bra ut på disse bildene :) Om du selv synes det var for mye, så ligger de kiloene iallefall veldig bra på deg :) Ikke vær flau over disse bildene, for i øyeblikket du la de ut, så likte du dem og var fornøyd med deg selv (eller tror jeg ikke du hadde lagt de ut i utgangspunktet).

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits