LinnThereseDagsland -

Jeg er fornøyd med kroppen min!

  • 10.05.2016 kl. 14:10

Jepp, nå sier jeg det. For det må være lov å innrømme at man er fornøyd med kroppen sin. Jeg føler meg ikke lenger utilpass foran speilet, i tettsittende klær eller naken for kjæresten. Jeg føler meg bra! For første gang på lenge - om ikke for første gang noensinne. Slik som dette, i treningstights og sportsbh har jeg løpt rundt i hele dag, med unntak av da jeg var på trening og hadde en singlet over. Og det føles bra!

For vet dere hva, jeg merker så store forskjeller på kroppen min allerede, og det er helt utrolig hvor mye det gjør med selvfølelsen. Jeg føler meg bra! Det gir så ekstremt masse motivasjon for treningen videre, og jeg gleder meg til å bli enda fitere, enda mer muskuløs og få enda lavere fettprosent. Janteloven er ikke-eksisterende i mitt hodet, for er man fornøyd med seg selv burde man få lov til å si det høyt uten å bli sett på som selvgod eller bli rakket ned på!

Når jeg først snakker om å være fornøyd med meg selv kan jeg jo like gjerne fortelle dere at jeg er strålende fornøyd med denne tightsen også. Som dukket opp i postkassen min her en dagen. Jeg har den i både rosa og oransj nå, og jeg elsker hvor fint den sitter på kroppen - og ikke minst de rosa detaljene! Tightsen kan du kjøpe her om du ønsker, der finner du også flere bilder og farger (den finnes blant annet i blå, oransj og grå i tillegg til rosa).

Helt ærlig, er du fornøyd med kroppen din? Eventuelt, synes du det er ukomfortabelt å innrømme det? Det burde ikke være det!

// innlegget inneholder annonselenker

5 Kommentarer

Kathleen

10.05.2016 kl. 14:17
Jeg er egentlig stort sett fornøyd med kroppen min. Jeg har allikevel et ønske om å forbedre kroppen min. Det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd, men jeg vil det beste for kroppen min :D

Karoe

10.05.2016 kl. 14:23
Jeg var veldig fornøyd i fjor sommer da jeg jobbet hardt for det, men ettersom matvanene har blitt elendige i forhold til hva de var på den tiden, så har kroppen fulgt litt etter. Hjelper lite at jeg slutta å trene styrke i tillegg, fordi all motivasjon var borte. Nå har jeg sakte med sikkert begynt å trene igjen, planen var egentlig C9, men jeg sprakk... Også har jeg begynt å spiss litt sunnere igjen også!

mairho

10.05.2016 kl. 14:36
Syntes du har en kjempeflott kropp, stå på! Selv går det litt opp og ned, jeg har et helt ok forhold til kroppen min, men spesielt under poledance-treningene mine er jeg ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt fordi jeg har veldig lite klær på, og dermed føler jeg at både jeg selv og andre ser alt jeg selv ikke er så fornøyd med. Det kommer seg vel etterhvert når jeg får mer muskler da! :-)

Juni Olsen

10.05.2016 kl. 21:20
Du har helt rett i å være fornøyd med kroppen din, uansett hva! Du er super fin! <3

Jeg personlig er ikke fornøyd med kroppen min, har litt fett her og der som jeg gjerne skulle ha fått bort, men klarer det liksom ikke helt. Men du er en stor motivasjon for å trene og spise sunt i hvert fall, for liksom et lite kick hver gang jeg leser ett av trenings-innleggene dine :)

12.05.2016 kl. 23:59
Bra noen er det:p

Altfor mange er usikker på utseende og kropp ,det er litt bortkasta energi egentlig

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits