LinnThereseDagsland -

En typisk story på min snapchat!

  • 08.05.2016 kl. 18:00

Hei igjen, dere! Og før du blir altfor ivrig: nei, vi er ikke kommet hjem i igjen enda. På dette tidspunktet er vi nok mest sannsynlig på vei hjemover (om alt har gått som det skal, hehe). Men det er nok enda en god stund til vi er hjemme, og derfor tenkte jeg at det kunne være lurt å forhåndsskrive et lite innlegg!

Derfor har jeg lyst til å dele mine siste bilder fra snapchat. For som dere kanskje allerede vet oppdaterer jeg veldig ofte der! Mye oftere enn her på bloggen, men der får dere også se alt som ikke kommer på bloggen. Jeg deler små treningstips og video av forskjellige øvelser når jeg er på trening, ellers tar jeg også bilder av hva jeg gjør i løpet av dagen, av og til forteller jeg dere når bloggen er oppdatert og så videre... Der finner du alt mulig rart, og under her er video av My Storyen min i går!

Om du ønsker å følge meg på snapchat heter jeg linnthereseee der! Men bare så det er sagt; det er kun my storyen dere kan se. Dere kan ikke sende meg private snaper ♥ Dersom dere ønsker å sende en melding eller et bilde kan dere heller bruke kommentarfeltet her, mail eller facebooksiden min!

Følger du meg på snapchat?

5 Kommentarer

lisarorvik

08.05.2016 kl. 18:10
Så fine bilder :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

09.05.2016 kl. 08:58
Så søte t-skjorter dere hadde! hvor er de fra? :-D

Og fine snaps. Likte veldig godt kjolen din på det siste bilde (:

Linn Therese Dagsland

09.05.2016 kl. 10:51
Henriette Celin: Tusen takk! De har vi kjøpt fra Wish :-)

Cathrine Flåtten

09.05.2016 kl. 09:21
Fine bilder ! :) Mye trening da, hehe :)

Henriette Celin

09.05.2016 kl. 11:02
SV: Å, kult ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits