LinnThereseDagsland -

A perfect morning!

  • 07.05.2016 kl. 17:55

Vet dere hvordan jeg startet dagen i dag? Med frokost på sengen, i kledd verdens mykeste nattkjole og favorittbladet mitt. Treningsforum er kanskje kjent for mange av dere gjennom sin populære nettside? Vel, visste dere at det også er norges største fitnessmagasin. Inne i det bladet finnes det en hel haug med inspirerende og lærerike tekster. Perfekt for deg som er interessert i muskler, fitness, kosthold, vektnedgang og styrke - slik som jeg er!

Om man setter av litt kvalitetstid til seg selv i ny og ne - lener seg tilbake, legger bena høyt og finner fram dette treningsmagasinet vil du lære utrolig masse om trening, kosthold og kroppen din. Du vil få gode tips og råd om hvordan du kan effektivisere din egen trening. Enten om målet ditt er å gå opp i vekt og bygge muskler, eller om du vil ned i vekt og fettprosent. Du får også lese hvordan livet til fitnessutøvere og kroppsbyggere er. For ikke å snakke om strongman, styrkeløft og alt mulig annet!

Noe mer om hva som befinner seg på innsiden av dette magasinet vil jeg ikke avsløre ettersom det egentlig ikke kan beskrives med ord. Å lese treningsforum før man skal på trening vil for eksempel være den beste PWO (pre-workouten) i mine øyne. Man får jo så masse energi og motivasjon. 

Selv lå jeg slik som dette, og bare fylte på med masse nyttig inspirasjon og ikke minst treningstips, før jeg ikke klarte å ligge i ro lenger. Etter en times tid i sengen med dette bladet foran meg kriblet det sånn i musklene at jeg nærmest løp ut dørene før jeg hadde fått tid til å ta på meg treningsklærne, grabbet med meg treningsbagen i farten, og så ble det jammen ei treningsøkt på denne frøkna.

Frem til nå har jeg kjøpt treningsforum-bladet i butikken selv, men fremover skal jeg abonnere på det. Det er jo så mye enklere å bare få det i posten enn å måtte lete etter det i butikkhyllene hver eneste måned. For ikke å snakke om at det er mye billigere. Dersom du også ønsker å få treningsforum rett hjem i postkassen din hver måned anbefaler jeg deg å bestille via bladkongen her - ettersom du sparer enda mer da!

3 Kommentarer

cathrine nielsen buer

07.05.2016 kl. 18:53
høres som en utrolig god start på dagen ja :-) Ha en fortsatt fin dag!

JuliaSofie

07.05.2016 kl. 20:11
Det bladet så ikke dumt ut nei, det skal jeg lete etter på mandag:)

Henriette Celin

08.05.2016 kl. 01:55
Så inspirerende og bra dette bladet virker! spesielt for deg som er så opptatt av kosthold og trening ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits