LinnThereseDagsland -

Look how lucky i am!

  • 04.05.2016 kl. 19:30

Åh, jeg er bare så utrolig, ufattelig, sinnsykt glad, og jeg føler meg virkelig som verdens heldigste jente her jeg sitter og åpner den ene esken fra gymgrossisten etter den andre. Oppi eskene ligger det bare godsaker, og jeg klarer ikke å la være å smile. Jeg blir bare gladere og gladere for hver eneste lille ting jeg løfter ut av esken. Som den søte, lille rosa shakeren her - det er vel umulig å ikke bli superglad når man får øye på den!?

Shakeren kan dere kjøpe her til bare 29,- ! Den er jo så liten og nett, at den er perfekt å ta med seg i treningsbagen for å blande proteinshake i. Eller hva med å bare bruke den som drikkeflakse? Den er jo super enkel å ha med seg i vesken ettersom den tar så liten plass! Om du ikke er like glad i rosa som meg kan jeg trøste deg med at du finner den her i hvit også.

Denne enkle, men likevel flatterende t-skjorten lå også oppi esken min. Den er utrolig myk i stoffet og former seg etter kroppen uten å sitte klistret inntil. Den er litt stor i størrelsen, så dersom du ligger mellom to størrelser ville jeg tatt den minste - ellers passer du nok din vanlige størrelse. Selv har jeg min i størrels S, og jeg synes det passer helt fint!

Denne får du faktisk både i herre- og damemodell, og i fra størrelse S-XXXL! Den koster kun 149,- og da får du to for én. Altså to slikte t-skjorter som dette for 149 kroner. Det er absolutt ikke galt. Da kan man forresten velge om man vil ha en damemodell og en herremodell, to damemodeller, to herremodeller, forskjellige størrelser osv. Dere finner hele utvalget her inne. To stykk for 149,- altså!

Jeg fikk også hele tre brett med 24 bokser NOCCO BCAA, og for å være ærlig føler jeg ikke at jeg trenger å fortelle dere om hvor bra BCAA er for kroppen! Enten man trener eller ei - men spesielt om man trener. Jeg har sagt det så mange ganger før, og om man ser hvor populære disse har blitt så skjønner man vel at de er GODE! Både smaks- og næringsmessig.

Det jeg likevel vil gjøre er å prøve og fortelle dere litt om hvordan de smaker. For de tre smakene jeg har prøvd til nå har alle smakt helt unikt, men likevel veldig, veldig godt. Det er umulig å avgjøre hvilken av dem jeg synes smaker best ettersom alle smaker godt på hver sin måte.

Men la oss ta NOCCO BCAA Fersken først da. Denne tror jeg faktisk ikke at har kommet i butikken enda, så du får kun tak i den på nett her. Den nyeste smaken, og den smaker faktisk helt likt som fersken iste. Det er den beste forklaringen jeg kan gi dere, fordi det er så likt at det nesten er skummelt. Hvordan kan noe så sunt smake like godt som den usunne sukkerbomben; iste?

NOCCO BCAA Pære smaker ganske likt som den pære vannisen. Veldig god og frisk! Dette er vel også den mest populære av alle smakene.

NOCCO BCAA Jordbær og Rabarbra har den mest ubeskrivelige smaken. Veldig vanskelig å sette ord på. Første gang jeg drakk den var den faktisk bare helt OK, men nå smaker den nesten best av alle. Den blir liksom bare bedre og bedre for hver gang man drikker den. Den beste beskrivelsen jeg kan gi er at den smaker søtt og sommer.

Du kan kjøpe brett med 24 bokser NOCCO BCAA her! 

(Alle smakene er forresten på tilbud nå!)

Helt i bunn av eksen lå denne proteinbaren å fristet meg. Den har jeg gjemt unna til lørdagskvelden, da skal jeg unne meg denne her, og jeg gleder meg sånn til å finne ut hvordan den smaker. Jeg kan gjerne gi dere en update på det om dere ønsker, men om du likevel vil kjøpe den nå finner du den her til bare 12 (!) kroner. Det er utrolig billig til å være en proteinbar! I tillegg finnes den i uendelig mange forskjellige smaker.

Har du prøvd noe av dette?

4 Kommentarer

Lill Falch

04.05.2016 kl. 19:41
Har lyst på sånne bcaa drikker. Har det i pulver som jeg blander selv, men blir så kjedelig med samme smaken hele tiden!

Linn Therese Dagsland

04.05.2016 kl. 19:54
Lill Falch: Jeg har også pulver som jeg bruker når jeg er tom for den som er ferdigblandet, og de kan absolutt ikke sammenlignes. Nocco sin smaker hunder ganger bedre etter min mening!

Martine Lilløy Bruun

04.05.2016 kl. 19:58
Så herlig pakke å få!

Ida

06.05.2016 kl. 00:43
Den med pære smaker heit rått! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits