LinnThereseDagsland -

De perfekte joggeskoene!

  • 01.05.2016 kl. 21:30

Vet dere hvilke sko jeg har brukt på trening (og egentlig hver eneste gang jeg har trødd utenfor døren) de siste dagene? Nemlig disse nydelige skjønnhetene her! Åh, jeg ble så ufattelig glad da mormor kom gående inn døren med disse skoene i ei eske til meg her en dagen. Jeg har lengtet etter nye sko som kan brukes på trening i en liten evighet.

Jeg kjøpte meg til og med to par til 249,- stykke på europris i påsken ettersom jeg synes det er så utfattelig kjedelig å bruke så masse penger på gode sko. For det er ingen tvil om at skikkelige joggesko koster flesk! De papplefsene fra europris var forresten et mareritt å trene i. De pustet ikke i det hele tatt, og var som sagt akkurat som å teipe papp rundt føttene. Tror jeg har brukt de to ganger eller noe sånn, siden påsken, og det er veldig lite ettersom jeg vanligvis trener rundt 15 ganger i løpet av ei uke! 

Disse derimot! De er en drøm! Jeg har alltid vært stor fan av små og lette joggesko som er gode og tøyelige. Det skal føles som å gå barbeint, men samtidig at de har god demping, skjønner dere? Vanskelig å forklare egentlig, det eneste jeg vet er at jeg er veldig vanskelig når det kommer til å finne gode sko. Men disse! De falt i smak med det samme!

Sålen inni skoen former seg etter foten og støtter derfor opp under hele fotsålen, ellers er de sinnsykt lette å ha på bena. De puster kjempe bra og sist, men ikke minst, de har ikke knytting! Altså, er det bare jeg som synes det er et tiltak å knytte skoene hver eneste gang du skal ta dem på deg? Jeg ender alltid opp med å ha en så løs knute at jeg bare kan trø oppi dem uten å løsne knuten. Men da sitter den heller ikke godt på foten!

Disse skoene her derimot har strikk! Noe så genialt, med andre ord; lett å trø oppi samtidig som de sitter godt på foten. Nei, de er bare helt fantastiske altså! Jeg anbefaler de på det sterkeste. Tusen, tusen takk mormor og morfar, for disse helt fantastiske skoene her ♥

5 Kommentarer

Benedikte

01.05.2016 kl. 22:14
Åh, er selv lei av å kjøpe dyre joggesko.. Men en ting jeg ikke forstod: er disse skoene kjøpt på europris for 249kr kun? Eller gjaldt det noen andre sko? For såfall så må jeg også ta meg en tur å herme, haha :)

Linn Therese Dagsland

01.05.2016 kl. 22:42
Benedikte: Neinei, der var det kanskje jeg som formulerte meg litt dårlig. Jeg kjøpte selv noen joggesko på europris, men de var helt utrolig ubehagelige. Kjøpte meg likevel aldri nye, skikkelige, ettersom jeg hater å bruke så masse penger på sko. Disse kostet vel 999,- om jeg ikke husker feil, men jeg fikk dem av mormor og morfaren min <3

Benedikte

01.05.2016 kl. 22:58
Aah ^^, men så heldig da!! :)

Henriette Celin

02.05.2016 kl. 00:55
Så flotte disse var! en snill mormor du har ^^

Behagelige sko trengs til treningen. Godt disse var det (:

kindertryne

02.05.2016 kl. 13:52
du ser så skjønn og frisk ut :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits