LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i april

  • 01.05.2016 kl. 19:00

Glad-opplevelse på vekten i dag!

Innlegget jeg skrev etter at jeg for første gang på over ett år hadde sett 60-tallet. Den stoltheten jeg følte inni meg da kan ikke beskrives. Og det vises sannsynligvis igjen i innlegget også, ettersom dette var det innlegget som ble desidert mest lest i løpet av hele April.


 

Blue like the ocean

Jeg var så heldig å motta masse fint i en pakke fra proteinfabrikken i April måned, og i dette innlegget viser jeg dere alt jeg fikk.


 

Jeg angrer for at jeg flyttet hjemmefra!

Dette innlegget trenger egentlig ikke så masse forklaring. Jeg kan likevel si det så enkelt som dette; jeg fikk besøk... Av en edderkopp... Som bestemte seg for å leke gjemsel.


 

Vi har fått oss leilighet!I dette innlegget den 1.april fortalte jeg dere at vi hadde fått oss leiligheten. Datoen jeg hadde valgt å dele det med dere på var ikke så veldig gjennomtenk noe som førte til at mange av dere trodde det bare var en aprilsnar.


 

Resultatet av min kroppsanalyse!

Her forteller jeg dere om resultatet av min kroppsanalyse etter at jeg var så heldig å få sponset den av Klinikk Selsaas.


 

Husker du noen av innleggene?

2 Kommentarer

Pernille

01.05.2016 kl. 19:06
Så fin blogg du har! Ønsker deg en fin kveld videre og en flott uke :)

Therese Bråthen <3

02.05.2016 kl. 03:19
Husker 4 av 5 innlegg! :) Det siste tror jeg faktisk ikke at jeg har fått lest, men skal inn å ta en titt på det nå! :) Håper Mai måneden blir bra for deg på bloggfronten! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits