LinnThereseDagsland -

En knallgod nyhet!

  • 27.04.2016 kl. 12:01

Gjett hva? Jeg har nettopp kommet over en helt ekstremt god nyhet. Noe i hvertfall jeg selv kommer til å benytte meg av, og det synes jeg du skal gjøre også.

Dere har garantert sett dem, NOCCO BCAA, enten om det er på instagram, i butikkene, på blogger eller kanskje til og med på treningssenteret? Uansett hvor er det ingen tvil om at disse helt nye BCAA drikkene er superpopulære blant treningsglade mennesker. De inneholder så gode næringsstoffer, og er samtidig nesten helt uten kalorier at det nesten blir for godt til å være sant. 

Selv har jeg handlet disse boksene med mirakeldrikke på butikken mange ganger, men det er ingen tvil om at det fort går mange penger bort om man skal kjøpe en og en boks på den måten. Det man sparer mye mer på er å bestille et helt brett på nett. Jeg har hatt et brett stående hjemme hos meg før, og det var utrolig befriende og bare kunne ta seg en boks når jeg ville uten å stresse med å komme meg på butikken, og ikke minst betale for den, først. 

Og som om du ikke sparte nok på å kjøpe et slikt brett med 24 bokser fra før, så sparer du i hvertfall masse på det nå! Gymgrossisten har nemlig - 25 % på alle smakene av NOCCO BCAA nå! Er ikke det bare for godt til å være sant? Jo, det trodde jeg også, derfor var jeg nødt til å klikke inn på linken for å se det med mine egne øyne. Om du er som meg kan du klikke her, så kommer du til dette sinnsyke tilbudet!

Jeg anbefaler dere å gripe muligheten nå som dere har den ettersom dette garantert kommer til å bli fort utsolgt. I skrivende øyeblikk har de fremdeles alle tre smakene (pære, jordbær/rabarbra og fersken) inne, men jeg er likevel rimelig sikker på at det snart begynner å gå mot et tomt lager.

Benytt deg derfor av muligheten nå, og husk; dersom du er usikker på hvilken smak kan du bare gå på rema 1000 eller meny (sikkert flere dagligvarebutikker også) og kjøpe deg én boks for å kjenne hvordan den smaker. Og så bestiller du et brett her inne når du har funnet din favoritt.

- klikk her eller på hvilket som helst av bildene i dette innlegget for å komme til kampanjen -

Hvilken smak er din favoritt?

// skrevet i samarbeid med gymgrossisten, og inneholder annonselenker

1 Kommentar

Henriette Celin

27.04.2016 kl. 18:23
Den med jordbær virker sååå god! men syntes likevel med prosenten at det var litt dyrt for noe sånt, hehe ;-P

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits