LinnThereseDagsland -

Verdens beste hjemmelagde pizza

  • 26.04.2016 kl. 10:17

Husker dere pizzaen jeg lagde meg i helgen? Den som hadde så utrolig mye usunn digg oppå seg, som jeg vanligvis aldri spiser? Vel, denne lørdagen unet jeg meg likevel alt dette, men prøvde å gjøre den litt sunnere ved å legge ruccola på toppen - haha. Uansett, den var helt ekstremt god, og selv om det ikke er noe jeg anbefaler dere å spise hver dag, går det helt fint å spise en lørdag i blant.

Du trenger

En pizzabunn (såklart! Jeg hadde en veldig tynn bunn slik at pizzaen fikk et italiensk preg), tomatpuré, ost, bacon, paprika, pepperoni, mozzarella, ruccola.

Slik gjør du

Start med å skjære baconklumpen i biter, og stek dem deretter litt i stekepannen. Er usikker på om det å forhåndssteke baconet egentlig er nødvendig, men jeg gjorde det hvertfall, så er vi sikre. 

Deretter smører du tomatpuré utover pizzabunnen.

Topp så med ost (alltid ost først!), paprika, bacon, pepperoni og alle de andre godsakene.

Stek pizzaen i ovnen så lenge som bunnen skal stekes, eventuelt bare ta den ut når osten er gyllen (det er en fin huskeregel). For min pizza var det etter cirka ti minutter på 225 grader.

Dere ser mesterverket til venstre, mens kjærestens halvdel til høyre består av det samme, - paprika og mozzarella, + tortillachips.

Topp gjerne med noen blader ruccola, og server med foccaciabrød. Mmm! Det slår aldri feil.

5 Kommentarer

Evelin

26.04.2016 kl. 10:35
ååh nam den så sykt god ut D flink du e :D den oppskriften må jeg teste ut :D

Cecilie

26.04.2016 kl. 10:36
Så veldig godt ut :) Bon appetit :)

Marianne

26.04.2016 kl. 10:51
Såg veldig god ut den pizzaen :)

Ha en fin tirsdag :)

Frida

26.04.2016 kl. 13:06
nam nam! Den så god ut ^^

Waoa

26.04.2016 kl. 13:19
Husker den igjen fra helgen og det er ingen tvil, den skap prøves, takk for at du deler oppskriften :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits