LinnThereseDagsland -

Min lørdag i mat: måltid for måltid

  • 24.04.2016 kl. 13:55

Jeg lovet dere et innlegg om hvordan gårsdagens fridag så ut. Altså, at jeg skulle fortelle dere om alt jeg valgte å spise! Så, det er det jeg skal gjøre nå.


Frokost

Frokosten spiste jeg på sengen, og da var det gresk yoghurt toppet med forskjellige frukt og bær, litt valnøtter, og et stort glass frokostjuice ved siden av.


Lunsj

Lunsjen ble litt forsinket ettersom vi hjalp mamma med å skifte dekk på bilen. Derfor må jeg innrømme at jeg småspiste litt godteri mellom frokost og lunsjmåltidet. Men når vi endelig kom oss hjem og jeg fikk laget meg lunsj var jeg i himmelen! Proteinpannekaker (dere skjønner kanskje hvor godt jeg synes dette er, når jeg til og med velger å spise det på en fridag) toppet med kiwi, mango og sukkerfri sjokoladesaus. Pluss en halv banan! Jo, også strødde jeg også over litt sukrinmelis - jo søtere, jo bedre!


Middag

- Forresten, ikke la dere lure av at det kun ligger to stykker på tallerkenen... Jeg spiste egentlig FIRE! -

Til middag lagde jeg hjemmelaget pizza! Den ble faktisk så god at jeg skal dele oppskriften med dere en av de nærmeste dagene. Kjæresten og jeg er litt ulike når det kommer til favoritt-pizzatopping, derfor ble bunnen delt i to, og min halvdel besto av; tomatpuré, ost, pepperoni, bacon, mozzarella, paprika og ruccola. Mens han heller ville ha; tomatpuré, ost, pepperoni, bacon og tortilla chips. Til pizzaen hadde jeg også foccaciabrød.


Kvelds

Til kveldsmat hadde jeg ferskt foccaciabrød toppet med ananasost, paprika og litt persille! Til dette hadde jeg også en kopp med sjokolademelk, ah - det var lenge siden!


Kos

Til filmtittingen om kvelden snek jeg meg til det aller siste av godsaker den dagen. En kvikk lunsj, litt smågodt og sourcreme chips dippet i en boks lett rømme blandet med holiday dipmix. Det var sååå godt, og jeg kan virkelig leve lenge på den smaksopplevelsen!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dagen matmessig. Jeg fikk spist det meste jeg har cravet den siste tiden, men klarte også å holde det noenlunde sunt. Det skal litt viljestyrke til for å klare å begrense seg når man endelig får en fridag, men jeg føler at jeg fikk det greit til denne gangen i hvertfall. 

Koste du deg med noe spesielt i går?

3 Kommentarer

liveterherlig93

24.04.2016 kl. 14:02
mye godt her ja :)

Therese Bråthen <3

24.04.2016 kl. 17:31
Så utrolig godt alt sammen så ut! :) Gleder meg til du deler oppskrift på pizza med oss! I går skeiet jeg kun ut med en kanelbolle hos bestemor, å det var det eneste! :)

Waoa

24.04.2016 kl. 18:00
Så mye godt, deilig at du kan spise litt sånn også å bare kose deg. Blir kanskje litt lettere å holde dietten også da ^^,

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits