LinnThereseDagsland -

What's in my fridge?

  • 20.04.2016 kl. 19:50

Nyskjerrig på hva som skjuler seg inne i mitt kjøleskap? Vel, du trenger ikke å lure så lenge. Min kjære samboer og jeg har nemlig nettopp vært på ukens handlerunde - som vanligvis finner sted på mandagene forresten, men som ble et par dager utsatt denne uken. Vi klarer oss som regel med bare en handledag, men det krever selvsagt en del planlegging (og noen ganger selvbeherskelse, hehe). 

For min del går det mye i det samme ettersom jeg er på diett; kylling, brokkoli og ris til middag, proteinpannekaker til lunsj, havregryn til frokost og omelett med diverse grønnsaker til kvelds. Derfor er det ikke så vanskelig å planlegge akkurat den biten, men det krever litt likevel. Som denne uken for eksempel, da har jeg fri spisedag hele lørdagen, og det må planlegges! Jeg skal forresten laget et "min dag i mat"-innlegg akkurat den lørdagen!

På kjærestens side setter vi opp en plan for både frokost, lunsj, middag og kvelds hver eneste uke - pluss litt kos utenom til helgen. Til dagens to første måltider spiser han som regel brød med kaviar eller nugatti. Mens middagene går det mye i kjøttdeig, svin, supper og lignende - og kveldsmaten pleier å være frokostblanding med melk og jordbærsyltetøy. 

Ellers er vi veldig glad i grønnsaker. Kjæresten spiser masse poteter, gulrøtter, kål, agurk og løk - også har jeg resten til omeletten min. Brokkoli har jeg forsåvidt til middag hver dag også, men den ligger i matboksene dere ser her. Jeg lager alle middagene mine for hele uken (det vil si 14 stykk) på mandagen, og så har jeg det klart i kjøleskapet slik at jeg slipper å lage middag tre ganger daglig hver eneste dag.

Jeg kan forresten avsløre litt om hva som kommer til å befinne seg i lørdagens matinnlegg, og det er både mango, jordbær, skyr, gresk yoghurt og sist men ikke minst, pizza! Jeg skal nemlig diske opp hjemmelaget pizza med kjøttdeig, ost, mozzarella, bacon, ruccola, pepperoni og litt av hvert til meg og min kjære på lørdagskvelden. Mmmm, får vann i munnen allerede <3

Er det noe jeg må ha i kjøleskapet til enhver tid så er det melk, kylling, løk, mais, ketchup, brokkoli, kjøttdeig og egg! Fortell meg gjerne hva du har i kjøleskapet. Kanskje det er noe av det samme som meg?

8 Kommentarer

Merete

20.04.2016 kl. 20:09
Fint å kunne lage opp mat til flere dager da! Jeg er ikke så flink når det kommer til å ha forskjellige vareanter av matvarer, hehe. I kjøleskapet mitt er det som regel bare melk, appelsinjuice, agurk, melange, egg og leverpostei. Til middag pleier jeg å kjøpe lapsgaus (first price) på boks - den er forreste veldig god og koster ikke mye :)

Søtmonsen :))

20.04.2016 kl. 20:11
Her var det ryddig :D Herlig for en kokk å se, hehe!

Irene

20.04.2016 kl. 20:41
Det er mye sunt i ditt kjøleskap :D

Jeg har taco saus :D

Smør har jeg og agurk og paprika :)

Julia Sofie

20.04.2016 kl. 21:16
I mitt kjøleskap er det et eneste kaos akkurat nå hehe. Men der har jeg grønnsaker, frukt, gresk yoghurt, egg, diverse pålegg, melk, ketchup og sennep:)

Jeg bare lurer på en ting, hvor ofte trener du i uken og hva trener du når du trener til bikini fitness? Selv trener jeg styrke trening til å bygge akkurat passe muskler til at det syns at jeg trener. Ønsker deg en fin kveld videre:)

Linn Therese Dagsland

20.04.2016 kl. 21:22
Julia Sofie: Tusen takk for så fin kommentar <3 Treningsprogrammet mitt har coachen min laget, og da har jeg 5 økter med kardiotrening i uken + 9 økter med styrke i uken :-)

Henriette Celin

20.04.2016 kl. 21:31
Så mye sunt og godt! Gleder meg veldig til mat innleggene som kommer på lørdag. Spesielt den pizzaen :-D

Vi har alltid egg, ost, gulrøtter, og avokado hvertfall (:

Therese Bråthen <3

21.04.2016 kl. 10:31
Så mye godt du har i kjøleskapet! :) Vi har mye av det samme i kjøleskapet vi også! :)

Josefine Fevang

21.04.2016 kl. 11:56
Vi prøver, eller jeg prøver og handle for uke dagene om gangen og helgene tar vi liksom det vi vil eller snoker i frysa. Men vi kjøpte en gangske grei sån til og legge opp planene for hele uka. Var med middag, lunsj og slikt. Veldig kjekk!

www.josefine.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits