LinnThereseDagsland -

The perfect sweater this spring!

  • 15.04.2016 kl. 16:55

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Er det noe jeg liker, så er det å gå plagg med plagg som ikke halve byen allerede har. Det vil si plagg man kan kjøpe på nett, og som ikke finnes på bikbok, gina eller h&m. Slike plagg som denne genseren her. Den var jeg så heldig å få sponset av shein, og jeg er evig takknemlig for akkurat det, for hallo! Se bare hvor stilig den er, og det beste av alt; man slipper å bekymre seg for å ende opp med å kle seg likt som alle andre.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Jeg har i hvertfall ikke sett denne genseren her, eller lignende, tidligere! Har du? Jeg elsker at den har lang hals, noe som gjør at den passer perfekt til denne årstiden, men samtidig er skuldrene åpne! I tillegg er fargen helt nydelig og passer til det aller meste. Varm er den også, men ikke slik at man blir klam. Akkurat passe. Med andre ord, helt perfekt.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Shein er som jeg har fortalt dere om før, helt trygg å handle på! Klærne kommer vanligvis etter 2-3 uker, og toll har foreløbig aldri vært noe problem for min del. Denne genseren er også helt normal i størrelse, jeg har den i smal! Stil meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet om det er noe mer du lurer på.

- du kan se flere bilder, lese mer eller kjøpe genseren her -

Hva synes du om genseren?

// genseren er sponset

3 Kommentarer

Henriette Celin

15.04.2016 kl. 17:26
Utrolig fin og enkel! Så også veldig behagelig ut som du sier. Herlig :-D

Therese Bråthen <3

15.04.2016 kl. 18:04
Utrolig fin genser! :D Den satt kjempe fint på deg! :)

Sarah

16.04.2016 kl. 03:20
Utrolig fin, kledde deg helt perfekt 👍

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits