LinnThereseDagsland -

Blue like the ocean

  • 11.04.2016 kl. 17:27

I dag hadde jeg en av de dagene smilet nesten går rundt. En av de dagene jeg føler meg som verdens heldigste. Og samtidig er super takknemlig. Jeg hadde en av de dagene jeg får en sms om at en ny pakke fra proteinfabrikken ligger og venter på meg på postkontoret. Da skjønner dere sikkert følelsen jeg satt igjen med? For ja, det var en av de dagene i dag.

Jeg føler meg så utrolig heldig at jeg nesten ikke får sagt det engang, for herlighet, hvor fint er ikke dette settet fra better bodies? Ikke nok med at passformen er helt utrolig bra, og at stoffet er kjempe behagelig - men den fargen. Den er bare til å drømme seg bort i. Det er liksom så krystallblått som havet på kritthvite strender langt, langt nede i sør. Ah, nei, dette settet her steg rett til tops som favoritter i klesskapet mitt. Kommer nok til å bruke det masse på poseringstreninger, og ellers kommer jeg til å bruke sportsbhen masse på trening.

Både shortsen og sportsbhen er helt normale i størrelsen. Jeg har shortsen i størrelse medium og sportsbhen i størrelse smal, dersom du skulle lure på det. Ellers kan du kjøpe, se flere bilder og lese andres tilbakemeldinger om shortsen her - og sportsbhen her! Og dere, jeg mener det når jeg sier at dette settet er verdt å klikke hjem. Finnes også i fargene rosa, oransj, militærgrønn og militærgrå.

Ellers lurte det seg også et gigantisk spann med mine favorittpannekaker i esken. Disse pannekakene har jeg spist fast til lunsj hver eneste dag i flere måneder nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at lunsjen er mitt favorittmåltid i løpet av dagen. De har liksom en deilig smak av vanilje, i stedenfor å smake kunstig slik mange andre proteinpannekaker gjør. Dette spannet kan du kjøpe her, men om du er litt skeptisk kan du også kjøpe en mindre eske her.

Topping til disse pannekakene har jeg faktisk ikke prøvd før i dag, men jeg må si at jeg ble svært positivt overrasket da jeg prøvde den som heter "pannekakesirup" i dag! Nå gleder jeg meg i hjel til å teste sjokoladesausen og jordbærsausen også. Disse er helt fri for kalorier, og kan derfor fint brukes om du er på konkurransediett slik som meg - men også om du bare ønsker å leve litt sunnere! Smakfull sirup for alle, med andre ord.

Du finner pannekakesirupen her, sjokoladesausen her og jordbærsausen her. Anbefaler dere likevel å kjøpe hele pakken med dette 4 kilos spannet med proteinpannekaker og tre pakningen med topping ettersom man får det beste av alt i en pakke - og det kan du gjøre her. Tro meg, du kommer ikke til å angre!

Har du erfaring med noen av disse produktene fra før? Legg gjerne igjen din mening om dem, eller spørsmål, her i kommentarfeltet. Jeg svarer med glede ettersom dette er produkter jeg er ett hundre prosent fornøyd med, og derfor med sikkerhet kan tipse dere om!

// innlegget inneholder annonselenker

9 Kommentarer

Helene

11.04.2016 kl. 17:49
Var inne å så att toppingen forsatt hadde ett høyt innhold av karbohydrater :( Men ellers så dem super gode ut <3

lisarorvik

11.04.2016 kl. 18:20
Så utrolig fint, du er så nydelig <3

Cathrine Flåtten

11.04.2016 kl. 18:30
Herlige farger :) elsker den pannekake miksen, spiser den ofte etter trening :)

Julia Sofie

11.04.2016 kl. 18:49
Det blåe settet var bare så kult og fresh:) nei jeg har ikke prøvd noe fra Protein fabrikken, men vurderer å teste ut di pannekakene:)

Irene

11.04.2016 kl. 19:01
Den fargen likte virkelig jeg også :D

Henriette Celin

11.04.2016 kl. 20:32
Du er så heldig! Det settet var helt nydelig. Elsker sånn blåfarge :-D

Og sirupene så veldig gode ut. Bra de virker lovende også da ;-)

Therese Bråthen <3

11.04.2016 kl. 22:13
Maten så kjempe god ut! Å det settet var fantastisk fint, digger fargen :D

http://hevhodet.blogg.no/

12.04.2016 kl. 02:29
Så fin du er :) og den kroppen ;) skulle lett ha bytta mage her haha. Så veldig godt ut med protein pannekaker:)

Anonym

12.04.2016 kl. 08:32
Kleint

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits