LinnThereseDagsland -

Sunn og god omelett med havreknekkebrød!

  • 05.04.2016 kl. 14:10

Gjett hvem som er ferdig med kjøkkenet? Jo, det er vi! Eller, ferdig og ferdig. Det gjenstår kjøkkenbord og maling av lister og vinduskarmer. Men ellers er alt på plass, og det første rommet har endelig tatt form. I går kveld ble jeg derfor så ivrig at jeg glemte å sjekke om jeg hadde strøm på kameraet da jeg plutselig bestemte meg for å dele en aldri så liten oppskrift med dere. Nemlig oppskriften på min kveldsmat for tiden - omelett med havreknekkebrød. Derfor er resultatbildet tatt med mobilen, men resten med kameraet - håper det er OK!


Du trenger:

4 eggehviter - 1 egg - litt løk, mais, paprika og purreløk - 2 havreknekkebrød - persille - gressløk - grovkvernet pepper - salt


Slik gjør du:

Start med å piske sammen 4 eggehviter og ett egg, eventuelt bare rist det godt sammen i en shaker slik jeg gjorde. Hell så røren oppi ei stekepanne og la den steke på svak varme en god stund. I mens dette ligger i stekepannen kan du skjære opp litt grønnsaker. Når du ser at omeletten begynner å stivne litt til (men fremdeles er rennende på toppen) fordeler du grønnsakene over hele flaten, før du krydrer med grovkvernet pepper, salt og persille.

La den steke en liten stund til slik at hele omeletten er fast og gjennomstekt, før du legger den over et fat. Server med to havreknekkebrød og dryss litt gressløk over det hele helt til slutt! Dermed har du en proteinrik, sunn og god kvelds som holder deg mett lenge!

Håper det smaker!

5 Kommentarer

Cathrine Flåtten

05.04.2016 kl. 19:15
så godt ut :) elsker omelett!

hammergirl

05.04.2016 kl. 20:44
Dette så utrolig godt ut!! <3

dette skal jeg virkelig prøve:)

Therese Bråthen <3

05.04.2016 kl. 21:19
Det ser nydelig ut! :D Elsker omeletter, det er så utrolig godt innimellom! :)

Henriette Celin

05.04.2016 kl. 22:51
Den så utrolig god og sunn ut!

Ida

08.04.2016 kl. 16:34
Det så godt ut ja! Kan godt hende du vet det, men om du har oppi litt mager kesam(eller tilsvarende) så blir omeletten mye saftigere (og bedre etter mine smaksløker) :P

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits